Решено: БСП предлага генерал да управлява и "Младост"

OFFNews 18 септември 2016 в 10:53 5770 9

БСП издигна ген. Стефан Стефанов за кандидат за кмет на район "Младост" в София. Решението за кандидатурата, за което OFFNews първи писа, бе взето на конференция на районната организация.

Кандидатурата на бригадния генерал от резерва и бивш зам.-директор на служба "Военна информация" Стефан Стефанов спечели в конкуренция с Кристина Петрова с 58 срещу 5 гласа.

Ген. Стефанов бе кандидат и на миналите местни избори. Той се класира на балотаж срещу Цвета Авджиева от ГЕРБ (47.95%) с 12.05 на сто подкрепа. Авджиева подаде оставка по настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова след протести на граждани срещу застрояването на детска площадка.

Така на 6 ноември, когато са изборите за президент и частичните местни избори, БСП ще участват с две генералски кандидатури - тази на кандидат-президента Румен Радев и на Стефан Стефанов.

Част от протестиращите сега миналата година са работили в щаба на ген. Стефанов. Освен на тяхната подкрепа той ще разчита и на немалкото военни, които живеят в "Младост".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

9

Какви болни мозъци!!

Накичили разни червеногъзи фатмаци с лампази и хайде граби народе на изборите!!

Едни най-обикновени калинки с по 5 'дипломи' и разни 'военни школи'!!