Републиканци за България с пълна листа в Търново, Цветанов прогнозира 2 мандата за партията

OFFNews 01 март 2021 в 14:04 3052 1

Със силната листа, на която ПП „Републиканци за България“ залага за Великотърновски избирателен район, както и с подкрепата, която жителите на областта винаги са давали на нейния водач Цветан Цветанов, партията има потенциал да постигне два депутатски мандата. 

Това коментира председателят на партията Цветан Цветанов, след като регистрира листата за участие в изборите в РИК, придружаван от координатора на секторна политика „Електронно управление“ в партията Иван Станев. В 8-мандатния IV МИР Републиканци за България се явява с пълна 16-членна листа. 

„Републиканци за България“ залага на млади, отговорни, работещи хора, които имат своята професионална реализация. Средната възраст на великотърновските кандидати е под 38 години. 

В листата преобладават високообразовани икономисти и финансисти, а също успешни предприемачи и мениджъри. Партията разчита и на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление. По-доброто административно обслужване на гражданите и бизнеса е от изключителна важност, по думите на Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

Красимир Димитров

01.03 2021 в 18:37

Имате подкрепата на младите само ние знаем къде може да бъде промяната затова ви гласуваме доверие!!Силно се надявам да можете да промените държавата в която живеем защото не искаме да сме роби на ГЕРБ (поне аз )!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!