Пеевски отстранил секретарката на Доган с думите: Ти с него ли си или с мен

Има напрежение между Доган и Пеевски, призна Джейхан Ибрямов

OFFNews 07 юли 2024 в 09:47 12752 5

Дългогодишната секретарка на Ахмед Доган Биршен Ибрямова

Снимка Фондация Либерална интеграция

Биршен Ибрямова

Делян Пеевски е отстранил от поста Биршен Ибрямова, дългогодишна секретарка на Ахмед Доган, с въпроса: "Ти с г-н Доган ли си или с мен?".

Тя беше отстранена с такъв въпрос, разказа пред БНТ нейният съпруг Джейхан Ибрямов.  

Ибрямов е зам.-председател на ДПС, а на 4 юли беше изключен от парламентарната група на ДПС. Вчера той участва в срещата с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в Росенец.

Има напрежение между Ахмед Доган и Делян Пеевски, което в най-скоро време ще изчезне. Крайното решение е изцяло в ръцете на Ахмед Доган, заяви днес Джейхан Ибрямов.  

При Доган има постоянен поток на хора, както и писма, които получава. В структурите на ДПС има пълна подкрепа за него - изцяло! В близките дни ще има изявление на почетния председател, съобщи той.

Доган е незаменим лидер на ДПС. ДПС е партия на отрудените хора, както и на г-н Доган, заяви още Ибрямов.  

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  600

  5

  Учудващо дълго се забави бумеранга на ДС за другаря Меди. Диктатурите никога не оставят следи. А тези трудолюбиви овчици все ще се намери кой да ги стрижи. Тоз Пеевски може и да спаси демокрацията по някакъв свой си циничен начин . Дано Милорад Пушица и Гигов му ударят яко едно рамо.

  1010

  4

  ПР

  07.07 2024 в 11:50

  Селца,с нежни имена.Подрумче,Конче,Карамфил,Гугутка,Железино,Конници.....все на юго-изток,където бил "бастионът" по линията Хасково-Кърджали-Крумовград.Едни каменни къщя,често с покриви от тикли.Работят от зори до късни доби.Добитък,сено,зеленчук.С"ерата"ПееФски-БТ,тютюнът е на свършек.Хал хабер си няма Доан от Сараите,за какво иде реч там,някъде в началото на 19 век.Аз съм бил,всред тях,та знам.Дебелият наглец,дето е за хората-още по-малко.Лъжа и експроатация е всичкото.Безсрамници.

  22553

  3

  dolivo

  07.07 2024 в 11:03

  от един феодал, хоп, на другия

  има си народна мъдрост за тая работа

  145

  2

  Джендо Джедев

  07.07 2024 в 10:55

  "Доган е незаменим лидер на ДПС. ДПС е партия на отрудените хора, както и на г-н Доган, заяви още Ибрямов."

  Абсолютно вярно - агент Сава яха отрудените хора. И си живее като крал, а отрудените хора блъскат по полетата и по горите. Чудна феодална картинка!

  2104

  1

  Mateevk

  07.07 2024 в 10:28

  Много ясно, че нещо или някой ще изчезне, защото интересите на мафията са над всичко, но това означава, че ненормалността в тази и някои други партии няма да изчезне, за съжаление.
   
  X

  Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)