Quantcast

Първанов: Представяте ли си Пеевски какво лице на България ще е

Нели Чолашка Последна промяна на 09 април 2014 в 12:47 4908 14

Георги Първанов

Номинацията на Делян Пеевски за водач на листата на ДПС за Европейски парламент показва, че управляващите си мислят, че всичко им е позволено.

„Така е от самото начало, от номинацията му за председател на ДАНС. Това е човекът, който ще ни представлява в Европа, това ще бъде лицето, визитната картичка на България.

Можем да си представим как би изглеждал образът на България и без това доста помръкнал и деформиран в резултат на различни действия, в т. ч и на доносите на отделните политически партии пред европейските институции”, уточни Първанов.

„Управляващите си мислят, че могат да я карат така – безотговорно и хората да слушат", каза в заключение той.

Най-голямата местна структура на ДПС – тази в Кърджали, както и тази в Смолян, номинираха за водач на листата нереализиралия се шеф на ДАНС Делян Пеевски.

Това даде нов тласък на антиправителствените протести. Днес е в София се събира пореден протест под наслов „300“, колкото приблизително са дните, изминали от 15 юни миналата година, когато парламентът назначи Пеевски за шеф на ДАНС и по този начин отприщи гражданското недоволство.

От ръководството на ДПС се направиха на изненадани от тази реакция и попитаха Защо Пеевски да няма право да бъде евродепутат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2014 в 01:00

ХА ХА! ДС УИТ МИ!

Поредното словоблудство и ПОДИГРАВКА!

Обвързаността се набива в очите от самосебе си! Това е един и същ човек в две различни тела!

09.04 2014 в 16:03

- Добре, ама не зная управителят с кои ще бъде - отговаря Бочоолу.
- Управителят ли? С нашите, разбира се - съобщава бай Ганьо, - и околийският е с нашите. Постоянната комисия не е законна, ама кой ще му дири законност, тя е наша. Бюрото е наше. Градският съвет е наш. Кметът малко шава, ама ще му отрежем куйрука. Общинските съвети по селата не са утвърдени нарочно, разбирате ли? Ако бъдат с нас - ще ги утвърдим, ако не - на дяволите. Пак ти казвам - колкото за управителя, нямай грижа, той е наш.
- Ами хамалите? - любопитствува Бочоолу.
- И хамалите са наши, и циганите, и Данко Харсъзина е наш...
- Ами че той нали беше затворен за кражба? - учудва се Бочоолу.
- Е-хе, ти патки пасеш. Пуснахме го ний него. Нали той ни спечели хамалите. Отишъл при тях онзи ден, събрал ги, че като им скръцнал със зъби, те замръзнали по местата си, като им изръмжал: "Зъбите ви ще разкъртя, ако не изберете бай Ганя!" - и хамалите кандисали. Пазарил ги Данко по два лева на човек и срещу изборите цяла нощ ядене-пиене.

09.04 2014 в 16:00

Всички дето ритате срещу агент Гоце, сте наясно че така тук подкрепяте Свинчо, нали! Не знам дали сте тролове, но така измествате темата - а тя е Свинчо в ЕП!

09.04 2014 в 15:56

Кво ви говореше бай ви Ганя преди има няма стотина години.... "Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 1000-2000 лева. "
Е, тук магарето няма уши, а зурла...
Искам да ви питам, кой от вас ще е довечера пред парламента? Щурм, докато го няма Петното.. има едни 500 бона за преразпределяне :)

09.04 2014 в 15:31

Такава ни е политиката и ИК, че и магаре да предложат от ДПС структурите ще го одобрят, а електората ще го избере. Така че Пеевски, не лице ами и гъз може да стане в Брюксел. Хубавото е, че както и у нас няма да посещава заседанията.

09.04 2014 в 14:35

Не вярвам, че пиша това, но след като гнусната комуноидна мутра агент гоце можа да бъде два пъти президент, защо свинчо да не бъде евродепутат?

09.04 2014 в 14:26

Че Пеевски не може на бъде лице на България където и да е, това е ясно. Отделен въпрос е, че най-вероятно в ЕП нищо няма да прави, освен да си поддържа талията. Има „политици“, които поне ще ни поддържат настроението - например Павел Шопов би си закачил слушалките за симултанен превод на отгоре главата и би говорил за бурканите си със зимнина, за Пеевски е съмнително дори дали умее да говори.

09.04 2014 в 14:10

И гоце и пеевски и доган и болен и станишев - всички служат на един господар.

09.04 2014 в 14:02

Агент Гоце, като платен агент на Русия от най-висок ранг, е също толкова нелепо да представя България в Европа, колкото и Дебелото.

09.04 2014 в 13:54

Щом Гоце не го понася, значи и по-възможно мушмурокът да е по-свестен, отколкото го изкарват. Гоце е ченге-комунист, а от това по-мръсно няма. като ще е зло, по-добре Пеевски, отколкото Гоце.