"Парламентът приема лековато твърденията ми за война през май"

OFFNews 08 април 2015 в 21:35 2297 12

Волен Сидеров

През втората половина на месец май ще започнат бойни действия на територията на Украйна с участието на бойни части на НАТО и наемници. Целта е Русия да влезе в горещи бойни действия и да бъде сатанизирана като страна агресор и да се стигне до свалянето на Владимир Путин.

Това прогнозира лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров в ефира на БНТ.

"Тревожа се, че моите твърдения се приемат лековато в българския парламент. Ученията на НАТО са само параван, а тази военната техника ще се прехвърли в Украйна", убеден е Сидеров.

Според него през последните 120 дни у нас са идвали цивилни представители на Пентагона и са оглеждали училища и болници за евентуално използване за настаняване на ранени войници.

"В България ще се разиграе етнически конфликт, за да има оправдание да стоят американски войски тук. Всяко нагнетяване на етническа омраза е опасно. Съветвам колегите да са много внимателни, защото нещата са сериозни. Страната ни трябва да обяви неутралитет", посъветва атакистът.

"Евразийският съюз е най-естественият вариант за нас. САЩ в момента забиват един клин между Европа и Русия. Те не искат Европа силна, а тя ще е такава с руския потенциал, убеден е Волен Сидеров.

„Войната на САЩ не е само срещу Русия, а и срещу Европа”, каза още лидерът на „Атака”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!