Сидеров към управляващите: Бъдете разумни, спрете участието ни във военни учения

Нели Чолашка 27 март 2015 в 14:01 3896 8

Волен Сидеров

Ние сме във война. Готви се ескалация на война. Затова, за пореден път казвам на управляващите - вземете се в ръце, бъдете разумни, послушайте гласа на разума, обявете неутралитет, прекратете участието в съвместни учения, докато не се разреши украинският въпрос".

Този призив отправи към управляващите лидерът на "Атака" Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна.

Той изброи и мерките и ученията, които се провеждат или предстоят у нас във връзка с конфликта в Украйна, по негова информация:

"В момента във водите на Черно море има 6 американски кораба и се провеждат военни учения. На полигона в Ново село се правят учения, за които не знаем нищо, защото се държат в тайна. Пистата в Безмер се удължава, за да може тежкотоварни военни самолети американски да излитат оттам. Срещу Крим, който се намира на 400-420 километра от България, ще бъдат позиционирани ракети на НАТО от база, която се предвижда да бъде до Шабла. Открива се команден център на НАТО в Горна Малина. На българска територия предстоят да се проведат 22 учения на НАТО. Всичко това е в различни месеци – януари, април, август".

Според националиста американската страна започва да снабдява "хунтата в Киев" с оръжие, а това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация.

Той е категоричен, че това означава по-плътно въвличане на България във военни действия, което се доказва от настоящите и предстоящи учения на НАТО на наша територия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!