Сидеров и Каракачанов си мериха комплексите

Лидерът на ВМРО си каза мерките - 185 см висок, тежи 124 кг.

Нели Чолашка Последна промяна на 08 април 2015 в 15:31 5030 2

Красимир Каракачанов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, в момента депутат от Патриотичния фронт, за пореден път се нападаха лично от парламентарната трибуна.

Повод за този сблъсък стана обсъждането на споразумението с НАТО за поддържане на гарнизон и свързочен батальон, което трябва да се гласува от Народното събрание.

Сидеров пак повтори тезата си, че разполагането на база на НАТО в този момент е много опасно за България и може да ни вкара във война.

Той първи нападна Каракачанов, който в началото на дебата обяви, че се спекулира с темата непрекъснато.

"Каракачанов, когато полагаше клетва като агент на ДС, положи ли клетва пред Съветския съюз. Вероятно на Съветския съюз и на Варшавския договор се е клел агент Иван. Но аз няма да се занимавам със заяждания на дребно, защото това са заяждания, които говорят за изключителна комплексарщина", нападна Сидеров.

Каракачанов не му остана длъжен: "Аз нямам основание да съм комплексиран, аз съм 185 см висок и съм 124 кг. Ако бяха като него (Сидеров), наполовина ръст, можеше да съм комплексиран.

Той нападна Сидеров и за това, че не е ходил в казармата заради диагноза 10 диоптъра късогледство.

"Колеги, моля не влизайте в лични характеристики - ръстови, килограмови и т.н.", призова председателката на парламента Цецка Цачева.

Дебатът около разполагането на нова база на НАТО ще продължи и утре, защото днес не стигна времето.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2015 в 15:47

И какъв "комплекс" бил имал Сидеров?!?!?!
Тук, от тази дописка горе, става ясна само ПРОСТАЩИНАТА, т.е. пълната липса на елементарно възпитание у тоя, дето си е казал колко плът и каква маса разхожда напред-назад под главата си.
Само че, темата, която Сидеров основателно поставя за пореден път БРИЛЯНТНО ЯСНО И ТОЧНО ИЗРЕЧЕНА от него, не може да се реши с количеството мазнини, кожа, кокали и друга телесна субстанция ПОД главата на един човек, а с това, което той има в нея.
СРАВНЕНИЕТО, КОЕТО СТЕ НАБУТАЛИ В ЗАГЛАВИЕТО, МЕЖДУ СИДЕРОВ И КАРАКАЧАНОВ Е НЕЛЕПО. СИДЕРОВ ВОДИ НА КАРАКАЧАНОВ СЪС СВЕТЛИННИ ГОДИНИ - И ПО БЪРЗИНА, ТОЧНОСТ И ЛОГИКА, И ПО КРАСНОРЕЧИЕ И ПРАВОГОВОР, И ПО НАЧЕТЕНОСТ И СВЪРШЕНА РАБОТА С УМА СИ - КАТО АВТОР НА ДЕСЕТКИ КНИГИ И ДРУГИ ПИСМЕНИ ЗНАЦИ ЗА СПОСОБНОСТТА МУ ДА МИСЛИ.
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВЪНШЕН ВИД, КЪМ КОЙТО КАРАКАЧАНОВ ТАКА ТЪПАНАРСКИ Е ОБЪРНАЛ ТЕМАТА. СИДЕРОВ Е БЕЗСПОРНО КРАСИВ МЪЖ, ИЗЛЪЧВАЩ ВИНАГИ ЧИСТОТА И УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНИТЕ С ПЕРФЕКТНОТО СИ ОБЛЕКЛО. ВЪПРЕКИ ЧЕ В СЛУЧАЯ (ПО КОНКРЕТНАТА ТЕМА - НАТО - ОТ КОЯТО СИДЕРОВ НЕ Е ИЗЛИЗАЛ) ВЪНШНОСТТА ДА НЕ Е ВАЖНА, НЕ Е ЯСНО ЗАЩО ТОГАВА ТАКА ТЪПАНАРСКИ КАРАКАЧАНОВ САМ СЕ НАБУТВА В СРАВНЕНИЯ СЪС СИДЕРОВ, КОИТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА В ПОЛЗА НА 124 КИЛОГРАМОВИЯ КАРАКАЧАНОВ. КОГАТО НЯКОЙ Е ПРЕДАТЕЛ МАЗНИНИТЕ, КОЖАТА И КОКАЛИТЕ МУ НЕ МОГАТ С НИЩО ДА ПРОМЕНЯТ ТОВА.

08.04 2015 в 15:56

И за двамата съм гласувал, и сега ме е срам!
Такива партии просто направиха думата "патриот" да звучи мрусно и срамно.
Толкова да "патриотичните" организации