Новата кметица на Каварна вече отмени първия концерт

Владимир Йончев 13 ноември 2015 в 10:05 132361 124

Нина Ставрева
Новият кмет на Каварна Нина Ставрева

Новата кметица на Каварна Нина Ставрева вече отмени първия концерт в Столицата на рока.

Насроченият за нощта на Нова година концерт на Йорн Ланде (Jorn Lande) и групата на единствения успял в чужбина български музикант Николо Коцев - "Кикимора" е бил отказан, научи OFFNews.

Вчера е било изпратено и писмото до Йорн Ланде, с което той е уведомен, че концерт няма да има.

Това е първият случай, в който вече обявен концерт в Каварна се отменя и първата Нова година от 13 години насам, на която в Столицата на рока няма да има рок-концерт.

Решението на кметицата дава ясен знак на феновете дали да очакват фестивал в Каварна това лято, въпреки обещанията на Ставрева, дадени преди и след изборите, че фестивал ще има, а тя само ще надгражда вече постигнатото.

Нина Ставрева спечели кметските избори в Каварна, след като управлявалият 3 мандата кметъл Цонко Цонев отказа да се кандидатира за четвърти мандат.

Цонев подкрепи досегашната си заместничка Галя Иванова, която спечели предварителните избори за кандидат-кмет на ГЕРБ. ГЕРБ обаче не се съобрази със желанието на електората си и издигна друг кандидат, който не стигна до балотаж.

На втория тур ГЕРБ подкрепи БСП и формира най-перверзната коалиция, съюзявайки се с червения кандидат срещу спечелилия номинацията на симпатизантите на ГЕРБ.

Почти всички хотели в Каварна бяха резервирани на 100% за новогодишната нощ, показа проверка на OFFNews. Очакванията на хотелиерите са, че след отмяната на концерта повечето от резервациите ще бъдат отменени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!