Нона Йотова: Само БСП може да промени България към по-добро

OFFNEWS 26 февруари 2017 в 11:41 17414 11

"Искам промяна на България. Промяна към по-добро. БСП е единствената сила, която може да промени нещо и е с най-адекватното поведение”. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България” в 24 МИР в София Нона Йотова по Нова телелвизия.

Тя бе категорична, че ако искаш тази промяна да се осъществи, трябва да поемеш отговорност.

„Когато получих поканата да вляза в листата, бях много приятно изненадана, че тя дойде от младежите на левицата”, обясни тя.

Йотова каза, че не е член на партията, но харесвала идеите на БСП за развитие на страната.

Йотова бе категорична, че ако искаме нещо да се промени, не може само да стоим пред компютъра и да пишем в социалните мрежи колко сме недоволни.

„Не може само да пишем как мразим всички, как оплюваме всички. Не става така”, обясни тя.

Според нея хората които казват, че няма да гласуват, са доста странни.

„Като не гласуваш, нищо не можеш да промениш. Като не гласуваш, всъщност подкрепяш старото, това от което си недоволен”, смята тя.

Актрисата обясни, че влиза в политиката с мисия да свърши нещо за хората от културата. Според нея е нужен хубав закон за меценатството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12584

10

сдг

26.02 2017 в 14:46

И каква ще е промяната направена от БСП?
Пак ще пускаме АЕЦ Белене и нефтопровода Бургас-Александропулис ли,или този път ще увеличат бройката "национални руски обекти" в България?
Покажете на нас непросветените какво са направили в старото си управление,че сега някой да казва че тези са "новото" в България?
Аз овен разграбване от БСП на България,нямам спомен да са направили нещо добро за гражданите.
И е добре "новата" лидерка на БСП да върне откраднатото от нея докато беше зам.министър на БСП,и когато беше сложена за директор от И.Костов в Техноимпекс.

12359

9

kibrito

26.02 2017 в 13:05

Това че човек е станал известен с труда си, не означава че непременно е умен или е в състояние да вижда и преценява реалната политическа ситуация в България.
Нешка Робева (моите уважения към постигнатото от нея) вярваше, че Бареков е промяната...Сега Нона Йотова дойде да ни агитира и да ни "отваря очите".
За всеки от нас мама и тате са най-добрите хора на света, защото са се грижили за нас и са ни помагали да успеем в живота...да, но за останалите хора те може да са тъпи съседи, гадни колеги, намусени служители или случайни хора, които в никакъв случай не са най-добрите хора на света.
Та когато една партия те издигне за кандидат, готова е да ти плаща, да ти осигури доходна позиция за поне 4 години напред и те набутва в предните редици, недейте да я представяте като "единствена и най-най" защото за останалите хора тя е такава, каквото са и вашите родители за останалите хора, госпожо Йотова.

11751

8

Big Smile

26.02 2017 в 12:27

Само те могат да променят България - абсолютно е права жената! С
помнете си Народния съд,колективизацията, фалитите на държавата през 1960, 1987 и 1996 години! Пак минаха 20-тина години и България трябва да бъде фалирана!
Няма проблем - имат достатъчно криминални типове в листите си!
Наследствената некъдърност се умножава!