Нинова: Сенека и БСП се оказаха прави

OFFNews Последна промяна на 19 юни 2018 в 09:13 4238 1

Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за мигранти. Но иначе подкрепя бюджета за следващия период, който увеличава средствата за интеграция на бежанци в Европейския съюз. Има леко противоречие, нали?

Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. Тя припомня, че правителството му е приело постановление 208, с което се задължаваха българските общини да им осигуряват жилища, социални услуги, училища и лечение. „Сега иска да ги връща обратно. Има леко противоречие, нали? Когато обещахме, че ако спечелим изборите, ще отменим това постановление, ни посочиха като антиевропейска партия. Даже платени социолози и политолози обясняваха как сме загубили, заради антиевропейско говорене. Днес, най-големите европейци се обявяват против мигрантите, пише лидерът на левицата.

Тя припомня, че преди две седмици, на срещата й с лидери на партии от Вишеградската четворка, се е обявила против увеличаването на средствата за интеграция на мигранти, за сметка на социалния стълб за бедни, болни и слаби.

„Отново ме нарочиха за антиевропеец, който се среща с антиевропейски лидери. Какво стана сега? Просто Сенека се оказа прав: "Времето показва истината". И БСП се оказа права. Времето показа и това”, пише също Нинова в социалната мрежа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8001

1

Севтопол

20.06 2018 в 11:40

ПАРТИЯТА винаги е права, когато съгреши дори...