Нинова: С фонд 'Северозапад' гарантираме по-добро бъдеще на региона

OFFNews 25 октомври 2019 в 19:15 1354 0

Статуквото се пропуква и промяната ще се случи. Вие ще сте носителите на тази промяна.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред обществеността в Монтана. “Тук съм, за да подкрепя Илия Илиев за кандидат за кмет на Монтана, листата с общински съветници и кандидатите за кметове на общини, но най-вече да ви видим и да ви подкрепим”, допълни Нинова.

Кандидатите за кметове връчиха на председателя на БСП папки със събраните до момента подписи в подкрепа за идеята на левицата за отделни средства в бюджета за Северозападния регион. „Ще реализираме идеята за фонд "Северозапад”. Още другия месец я внасяме в бюджета за 2020 година и цялата група на БСП ще се борим като един за това”, категорична бе Корнелия Нинова. Тя допълни, че и във Враца, и във Видин се събират подписи.

“Ще станем много и ще гарантираме на Северозапада по-добро бъдеще”, заяви Нинова.

Тя отново припомни приоритетите на партията и кандидатите на левицата. “Нашите кандидати за кметове и общински съветници ще провеждат политика за оставане на младите хора в общината, но и за по-достоен живот на нашите майки, бащи, баби и дядовци. Общината ще е партньор на бизнеса, а не негова мащеха. Те ще работят за вас”, каза Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП обясни, че промяната е в ръцете на избирателите : ”Искам, подкрепяйки тези кандидати за кметове и общински съветници, заставайки до тях с подкрепата на цялата партия, да ви подадем ръка. Ние ви предлагаме конкретни решения на проблеми и почтени и честни хора, които да свършат работа, но само заедно можем да направим промяна за Монтана и за България. Вие ще определите бъдещето си. На добър час!”, завърши Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови