Нинова очаква днес указа с министрите на Герджиков

OFFNews 25 януари 2017 в 10:41 2735 8

Лидерът на БСП Корнелия Нинова днес беше видимо доволна от датата на изборите - 26 март, която вчера президентът Румен Радев обяви. А, че харесва 26 март за избори, тя каза отдавна. 

Корнелия Нинова подчерта, че 26 март - датата на предсрочните парламентарни избори, е била предложена от БСП още при политическите консултации при президента Плевнелиев. „Там бяхме всички лидери на партии и той ни попита, коя дата за избори предпочитаме. Казали сме го още тогава, последователни сме в това. Освен това е въпрос и на конституционни срокове. Отлагането на 2 април щеше да изисква някакви действия за оставяна работата на парламента за още време, което според нас не е правилно”, коментира още Корнелия Нинова.

"Парламентът е изчерпан, по-бързо да се разпускаме и да отиваме на избори", коментира тя отиващото си 43-то Народно събрание. "Загубено време за България в различни противопоставяния и неразумни решения с проекция в бъдещето – 16 млрд. заем, както и реформите, които се направиха", каза Нинова. 

Във връзка със състава на бъдещото служебно правителство, лидерът на БСП коментира: „Аргументът ми да не го коментирам сега е не защото другите не са ясни, а защото искам да погледнем на Министерски съвет в цялост. Днес сигурно ще излезе указът, а като стане официално факт, ще говорим пак”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

8

Denis Rizanov

25.01 2017 в 12:24

Прочетохме коментара и после отидохме да прочетем статията.
))))))
Това като мерки за скрито увеличаване на трафика ли да се брои?

12038

5

косата

25.01 2017 в 11:31

През нито един друг политик не лъсва толкова ясно мръсотията и задкулисието в българската политика, колкото при другарите. Говорят едно а вършат точно обратното.
И те, като телефонните измамници разчитат на наивността и късата памет

12038

1

косата

25.01 2017 в 10:58

Колкото са по прано - толкова е по изгодно за столетницата. Всеки ден управление на правителство, свързвано с тях им носи загуби ...