Ненчев: Подкрепяме ГЕРБ, ако Трайчо не стигне балотаж

OFFNews 02 септември 2016 в 14:40 7910 4

Ако кандидатът за президент Трайчо Трайков не стигне до балотаж на идващите президентски избори, съвсем естествено е Реформаторският блок да подкрепи кандидата на ГЕРБ.

Това заяви в парламента министърът на отбраната Николай Ненчев. Мотивите затова са два: че са в управленската коалиция и че по-голяма част от Реформаторския блок са част от Европейската народна партия ,тоест от едно политическо семейство с ГЕРБ. 

Министърът смята, че Трайчо Трайков има много голям потенциал на изборите, но всички партии в блока трябва да положат усилия - "трябва да бъдат положени много усилия и да бъде направена силна кампания".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

4

синя сова

04.09 2016 в 11:46

Ненчев,ясно ли ти е ,че решаваш още от сега да подкрепиш "нероден Петко"?Гербарите още не са обявили своя кандидат за президент,а вие сте луднали да ги подкрепяте.И разни случайно попаднали на тази длъжност "социолози" ни проглушиха ушите,че кандидатът на "герП"щял да спечели още на първи тур,защото бил "разпознаваем"!Хайде стига бе!Това ми прилича на "виртуална реалност".Не смятате ли ,че е по-добре човекът да не е кандидат от дадена партия,а наистина да бъде умен,човек почтен,с ясна проевропейска визия,и за неговото политическо поведение ,ТОЙ ще си носи цялата отговорност!Не може една партия да носи отговорност за действията на Президента,който според Конституцията на РБ е обединител на нацията!Освен това когото и да излъчат гербарите,той не може да е обединител на нацията,а просто един гербар(ка)!