Мерджанов: БСП се нуждае от драстична промяна

OFFNews 25 октомври 2014 в 11:06 1533 3

„Решени да започнем строежа на партията по най-адекватния начин, който да отговаря на желанията и очакванията на българските граждани. Твърде много е разочарованието в очите на нашите членове и симпатизанти и трябва драстична промяна в БСП на всяко едно равнище”.

Това заяви говорителят на Изпълнителното бюро БСП Атанас Мерджанов в ефирна на Нова телевизия.

 „Още на първото заседание след изборите председателят на Националния съвет на партията заяви, че ще направи промени в Изпълнителното бюро и вероятно в цялата структура на „Позитано” № 20”, обясни той.

Мерджанов обясни, че промените в БСП са започнали и са в ход, но конкретните промени в Изпълнителното бюро ще са факт, когато "завършат заседанията на общинските и областните съвети". Той обясни, че на утрешното заседание на пленума на БСП се очаква да бъде излъчен кандидатът на партията за заместник-председател на Народното събрание. 

Говорителят на БСП изрази мнението си, че вероятно до 15 ноември все още няма да има ново правителство, защото не вижда "реални стъпки в посока съставяне на правителство”.

"Нови предсрочни избори ще бъдат много лош вариант за страната. Това го казваме всички, само че не всички го съзнаваме и губим време", заяви Атанас Мерджанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!