Quantcast

Мая Манолова заплаши РБ, че ще ги обади на Протестна мрежа

Нели Чолашка Последна промяна на 20 ноември 2014 в 15:45 5422 16

Снимка Ивайло Анев

Мая Манолова днес беше в синьо, също като Цецка Цачева и Десислава Атанасова.

Мая Манолова заплаши Реформаторския блок, че ще информира Протестна мрежа, че са забравили това, за което са протестирали пред парламента, в момента, в който са седнали на депутатските кресла.

Повод за това стана обсъждането и гласуването на Комисията за контрол над службите за сигурност към Народното събрание.

"Може ли един борец за прозрачност да иска мнозинството да контролира само себе си чрез мнозинство в тази комисия", обърна се Манолова към депутатите от Блока.

Тази комисия вече няма да се сформира на паритетен принцип - всички групи имат еднакъв брой депутати в комисията, а ще се сформира като другите комисии - най-много представители ще има най-голямата парламентарна група.

Патриотичният фронт е предложил във временната комисия за правилника да се впише паритетния принцип, но после са оттеглили предложението.

Това означава управляващите да контролират себе си, възмути се Манолова и направи забележка на РБ, че не гласуват срещу това.

Десислава Атанасова контрира с факта, че в началото на миналия парламент председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика стана лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който не се слави с много етично поведение, а с това, че се бие по аерогарите.

Господа Реформатори, не й обръщайте внимание, тя няма право да говори за демокрация, обяви Атанасова. Тя изживява катарзис, когато сменя ролята от управляващ в опозиция.

Името на Сидеров, който не е в залата, стана да защити младият националист Илиян Тодоров:

"Беше най-нормалното и винаги беше най-нормалното тази комисия да се дава на опозицията, а не на тези които управляват. Виждам, че сте се превърнала и в съдия, вече давате присъди кой кого бил, кого не бил. Не коректно, в момента правите внушения, които са абослютно погрешни.

Точно в тази комисия на г-н Сидеров, г-жо Атанасова, имаше сигнали за вашия мъж, ако не се лъжа и за обществени поръчки за няколко милиона лева. И това го има в прокуратурата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.11 2014 в 20:24

Сух режим.Ако ще клатим Мая и теб по добре да си го отрежем.

22.11 2014 в 10:14

оставам с впечатления че тия които коментират и тиа които са коментирани са едно и също-недоибани жени!

22.11 2014 в 02:13

Хайде бе, преведоха ли ви пари да протестирате! Къде е "Гротестна мрежа"? Нали сте за прозрачност,какво значение има кой политик или кой човек,и изобщо има ли значение КОЙ ще подаде до Вас сигнал за нещо нередно?! Или сега вашите като са във властта,вече си налегнахте парцалите?!
Когато Орешарски тегли заем 1 милиард оревахте света,сега тия ще теглят 4,5 милиарда и си мълчите? Смешници,хората вече не ви вярват!

21.11 2014 в 16:52

Сух режим, верно си сух, ама много. Че и кух. Това че наричаш едно нещо, дето би трябвало да се води жена "пич", само потвърждава долните коментари. Като ти дават кинти за тролене, поне се научи да пишеш, щото сухият ти режим ще продължи дълго...

21.11 2014 в 14:36

Колкото и да мучите, Мая Манолова си остава пич, а вие оставате мучащи лумпени, които лесно се управляват. Който не е поискал, той не ви е изклатил.

21.11 2014 в 12:50

Инфоооормър, така ла ла ...
позабравена реге песничка

21.11 2014 в 11:16

Доносничеството е символ-верую за комуниста и негов пръв дълг Проскубаният кюстендилски травестит Манолов/Манолова е абсолютно праволинеен в това отношение А както всички знаят с това се изчерпват и всичките му/й умствени напъни

21.11 2014 в 11:15

"Когато крадеца вика- дръжте крадеца" - много е присъщо за нея.
Те и тефтерчетата може да са нейна идея. То в напудрената и глава
по умна идея никога не се е раждала.

21.11 2014 в 08:19

Тя, ТАА, и за Костинброд ни информира.

21.11 2014 в 08:08

Няма по-скверно същество, попъпляло някога сградата на Народното събрание от Мая Манолова. Колкото до Атака, това са единствените националисти в света, които обичат друга нация, повече от своята. Нещо като патриоти-национални предатели.