Лозан Панов: За да може лозичката да даде хубав плод, трябва да се изреже до здраво

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим, казва шефът на ВКС

OFFNews Последна промяна на 17 ноември 2021 в 13:17 3035 2

Неуспелият кандидат за президент Лозан Панов обяви в емоционално съобщение до поддръжниците си, че преди избори се казват много неистини, премълчават се истини, но той не се е поддал на тази практика.

"Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво", казва председателят на ВКС.

Лозан Панов благодари на верните си приятели за подкрепата, която за него не се измерва в гласове, а в споделени ценности.

Ето пълният текст на съобщението във фейсбук:

Верни приятели,

Знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината.

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време. Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на "раните" да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години.

Благодаря Ви, верни приятели, от все сърце за цялата подкрепа, която ми дарихте. Тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи.

Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата „България на свободните и честни хора“ има живот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11395

2

yoghurt

17.11 2021 в 14:25

Неадекватност. Наистина исках да го харесам като кандидат, но с тези изяви показва само една крайна неуравновесеност. Морална обтекаемост, неспособност да си преглътне егото, дезориентираност по отношение на това кои са водещите принципи във всяко едно успешно начинание. Хората са го казали преди хилядолетия. Панов излъчва липса на Бог.

2250

1

fishcake1

17.11 2021 в 13:43

Пълна неспособност да признаеш грешка и да си преглътнеш егото.

"Само тези, които са гласували за мен, са свободни хора - ако не сте гласували за мен, значи сте сбъркали"...