Лиляна Павлова: С Борисов съм до края, където и да е

OFFNews 04 октомври 2015 в 17:44 3057 5

Снимка БГНЕС

"С Борисов съм до края, където и да е", каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в ефира на Нова телевизия.

Изказването ѝ дойде в отговор на въпроса дали би осребрила високия си в момента рейтинг, оглавявайки своя партия.

За Павлова в момента няма друга цел, освен успешното изкарване на министерския ѝ мандат. Тя бързо отхвърли идеята да се кандидатира за президент с аргумента, че не отговаря на възрастовия критерий за това. Според нея няма как да получи дори и предложение за това.

"Не работим с идея за предсрочни избори, хората се умориха, а и предсрочни избори ще дебалансират крехкия финансов подем на страната", каза още министърът. По думите ѝ между силите, съставляващи сегашното правителство, има баланс.

Относно наближаващите местни избори Павлова каза, че от избирателните списъци са били дерегистрирани 534 хил. души, които не са отговаряли на критериите да бъдат в тях. "Освен това сме дерегистрирали 114 кандидати за кметове, които не отговаряха на изискването за шестмесечна уседналост", допълни тя.

По темата за пътищата Павлова е категорична, че изграждането на пътища е основна нужда за страната. "Няма друг, освен БСП, който да не иска асфалт. Без асфалт не може. За да има работа, да имаме какво да ядем, да имаме пътища, трябва да има асфалт", каза тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!