Лъжи, манипулации! По-свободни българите не са били

Според премиера Бойко Борисов никой не е забранявал да се празнува на Шипка

OFFNews 03 март 2021 в 14:47 2799 0

„Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа“, заяви днес министър-председателят Бойко Борисов, който огледа напредъка на строителството на АМ „Хемус“ в трасето между Боаза и пътя Плевен – Ловеч, съобщи правителствената пресслужба.

„По-свободни българите не са били. Свободата е и отговорност. Днес за пореден път някои искат да изопачат истината, че е забранено да се празнува“, каза Борисов. “Фактът, че тези, които го коментират, са там, където искат и никой не ги е спрял - е показателен. Такива лъжци, такива манипулатори! Затова аз обичам да показваме – това е българинът, работещ и правещ сам своята история“, изтъкна Борисов.

Премиерът Борисов посочи, че Шипка е издигнат за почит, не за омраза и днешният национален празник е ден за обединение, а не за политиканстване.

„Строим огромни и мащабни съоръжения. На Трети март българите могат да са горди с нашите строители, инженери, проектанти. Това, което сме построили, ще остане и хората години наред ще се движат по магистрала „Хемус“, посочи още Борисов в традиционната си медийна поява от фейсбук сериала с джипката по Севда ТВ.

Той направи оглед на трасето между Боаза и пресичането с пътя Плевен - Ловеч, което е с дължина от 51,5 км.

„Докато другите говорят, ние работим и хората виждат резултатите“, заключи Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!