Кутев: Няма да живеете по-добре след оставката

OFFNews 23 юли 2014 в 18:59 5624 37

Антон Кутев

Хората, които викаха за оставка цяла година, няма да заживеят по-добре след нея. Това заяви в студиото на БНТ депутатът от БСП Антон Кутев по повод оставката на парламента.

БСП винаги се е организирала по-добре в опозиция, така че дори да сме в опозиция, това ще е добре за БСП, категоричен в Кутев.

Причината за това е, че българите мразят властта. Затова когато сме на власт, мразят и нас, каза той.

Хубавото е, че имаме с какво да се похвалим след края на управлението, защото изпълнихме много от обещанията си, допълни Кутев. Като пример той посочи въвеждането швейцарското правило, увеличаването на майчинските, намаляването на таксата за посещение при личния лекар за пенсионерите, връщането на ДДС на бизнеса.

За мен беше ужасяващо да управлявам с ДПС. В партията има егоизъм и липса на коалиционна култура. Те няма да имат повече този комфорт, който имаха сега и слава богу, посочи Кутев.

Тази една година от поискването на оставката до подаването й не беше пропиляно време. Икономиката започна да работи, вече няма страх, подчерта Кутев.

Въпреки това обаче хората няма да гласуват за нас, категоричен е депутатът от БСП. Хората са бедни и дори след промените, които въведохме, остават бедни и затова са недоволни, каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!