Кунева: В ада има място за жени, които говорят зле за други жени

Последна промяна на 03 май 2013 в 23:25 4496 12

Меглена Кунева. Снимка: БГНЕС
Меглена Кунева. Снимка: БГНЕС

Стига некадърници навсякъде - да се назначават хора без конкурси, само с връзки, заяви председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева в "Шоуто на Слави".

В ада има специално място за жени, които говорят зле за други жени. Няма да позволя да ми се поставят условия, заяви Кунева по повод нападките на напусналата движението Дани Каназирева от Пловдив. 

Както повечето български жени, аз много държа на брака си. Не ме е женил социализмът и не ме развежда демокрацията. Аз се ожених, защото обичам този човек, коментира лидерът на “Движение България на гражданите” по повод твърденията, че бракът й с Андрей Пръмов е предпоставка за бъдеща коалиция с БСП.

Това не мога да го разбера, няма да правя коалиции нито с ГЕРБ, нито с  БСП, уточни тя.

В България може да се прави европейска политика, категорична е Кунева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2013 в 10:42

А попитаха ли я какво търсеше и как се оказа в партията на мадридския тарикат, защо закриха 3-4 блок и отвориха тъпия проект АЕЦ-Белене и как така се оказа в борда на една банка, която отпусна кредит за гьола и финансира румънската АЕЦ. Тази кучка и глутницата която е повела е от същата долина на виолетовите сенки.

04.05 2013 в 16:35

"В ада има специално място за жени, които говорят зле за други жени." - класически израз от един сборник. Някои са ходили на детска градина, а някои на ешива.

04.05 2013 в 14:57

Е много злоба можах да прочета, но нити едни смислена и аргументирана причина да не искаш някой политик. Затова ще Ви управляват такива като до сега.

04.05 2013 в 14:40

Maйка ми като "засегната от мероприятията на народната власт", респ. не-член на БКП не е била изпратена на специализация в Германия като неблагонадеждна.
Как именно дете на "репресирани" става член на Партията, че и съветник в МС?

04.05 2013 в 10:14

По времето на Габонската афера др. Пръмова е член на БКП, на длъжност "съветник" в Министерския съвет.
Тва за репресираната рода ми звучи като дядото на Боко и като пропаганден ход май е измислено в същото отворено местенце.

04.05 2013 в 09:59

Меглена Кунева комунистка??!!! Абе ти с всичкия ли си си? Цялата й рода са били репресирани по време на комунизма. Баща й пък беше един обикновен буфосинхронист. Тя няма комунистическо потекло, а напротив - буржоазно.

Освен това партията на Кунева е ДЯСНА.

Колкото до агитацията - ами рекламните клипове на партиите си вървяха по телевизията и вчера. Не ми се прави на християнин. Тия като теб, които парадират с християнските си ценности, са най-големите лицемери.

04.05 2013 в 09:29

Като чета какви ги върши Меглена Кунева се сещам и за "наш" Бойко как миналата година ,когато беше на върха на живота си и се "къпеше"в народната любов отиде на Разпети петък да раздава по 300 лева на хората от Оловно-цинковия завод,а те крещяха-"няма Бог,ти си нашия бог!"А той раздаваше народните пари ,сякаш от собствения си джоб!А между другото имам въпрос за "червена "точка-на колко млрд възлиза вече личното му богатство,спечелено с "честен" труд??????????????

04.05 2013 в 09:00

Тази вещица е много компетентна за пребиваването в ада - що така? Информация от първа ръка, явно!

04.05 2013 в 08:34

Добре казано, но... аз не те харесвам и изобщо не ми се иска да намериш място в управлението на България... И к'во правиш при Слави?!?! Само не ми казвай: "Ми поканиха ме и аз отидох..."

04.05 2013 в 07:03

"В ада има специално място за жени, които говорят зле за други жени" - така казва бившата заклета и много известна ендесеварка, превърнала се в дебегарка. А как стоят нещата с политиците, които казват едно, мислят друго, а правят трето? За политиците, които всъщност са политикани и се борят не за политическа кауза, не за политическа кариера в защита на някаква политическа кауза, а просто за политическа кариера? Нима Бог не е отделил едно ъгълче в ада и за тях?
Защото, събрани като отломки от най-различни политически партии (тоест, събрани от кол и от въже), елитарните членове на създаденото то нея ДБГ няма как да се борят за една единна кауза. Така че борбата всъщност е за кокала, нали?
И, впрочем, що за тема ни се задава в надвечерието на едни много объркани избори, която се отнася за една от най-активните боркини за политическия кокъл, но разглежда не политически, а чисто клюкарски проблем - проблемът за това, че една жена говорела зле за друга? Да не би това да е нещо като скрита политическа реклама?