Костадинов: Тече последният срок, в който България да се оттласне от дъното

Ще работим за довършването на АЕЦ Белене, заяви председателят на партия Възраждане

OFFNews 03 декември 2021 в 11:59 2584 2

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Въпреки че политическата класа я доведе до това положение, разпъната от Великите сили, просто не може да си поеме дъх. Днес народът ни заслужава нови и откровени водачи, крайно е време политиката да се води от достойни мъже.

Това заяви председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов с встъпителното си слово в парламента.

Той напомни думите на Радой Ралин: "Беше време турско, дойде време мижитурско" и заяви, България "няма нужда от страхливи и продажни управници, а които защитават българските национални интереси."

"Когато създавахме тази организация без колебание реших да я кръстя така, защото в тази една дума се събира всичко, от което земята и народът има нужда. Земя, в който кукловоди на дългогодишно национално предателство продават за жълти стотинки. Земя, в който все по-малко се раждат хора, с вносни цени и ценности, които се замаскират към "модерност". Но земя и с хора, които искат достоен живот и бъдеще. Търсих и намерих такива хора - непримирими, тук са 12, но с нас навън са още стотици хиляди и ще стават още повече", посочи Костадинов.

"Не може вечно да се краде, лъже и изнудва, да се минава между капките на историята, защото ни писна да сме лъгани, крадени и унижавани. Българите, които подкрепиха "Възраждане", вече не се страхуват. Притиснат до стената, човек има два избори - да се примири или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме и затова сме тук. Не искаме да сме повече васална територия и да нямаме собствена позиция. Ще искаме премахването на експериментални ваксини с експериментални субстанции. Ще се борим срещу този модерен фашизъм, ще работим за довършването на АЕЦ "Белене".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

03.12 2021 в 14:54

Г-н Копейкин, тези путинистки изцепки вече им мина модата. Тръмп падна, Ле Пен не е на върха си вече, британците съжаляват за брексит, макар и Борис да се държи на върха, Курц се отегли от политиката. Свърши вълната на популистите, железните юмруци. Няма да си ти новия Бойко. Ще имаш късмет ако си новия Далавери Симеонов, ама надали.