Quantcast

Корман Исмаилов: ДС е против зам.-министъра на отбраната

Ивайло Анев Последна промяна на 18 ноември 2014 в 13:23 6720 2

Лидерът на НПСД Корман Исмаилов

Държавна сигурност е против зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов.

Това заяви лидерът на Народна партия свобода и достойнство (НПСД), която е част от Реформаторския блок.

Той заяви, че реформаторите нямат проблем с нападките на НФСБ срещу Орхан Исмаилов, излъчен от НПСД.

Когато има еднакви атаки и от националисти, и от ДПС значи сме на прав път, Корман Исмаилов. Той заяви, че няма сериозни аргументи да се иска оттеглянето на Орхан Исмаилов от позицията зам.-министър на отбраната.

"Атаката идва точно от тези ретроградни среди, предимно агенти и доносници на тоталитарната, репресивна, комунистическа ДС:, смята Корман Исмаилов.

Той припомни, че заместник-министърът на отбраната бил от активните членове на комисията за разкриване на досиетата. Орхан Исмаилов носел отговорност пред министъра и пред премиера.

Няма нищо лесно в днешното управление на страната, така Корман Исмаилов отговори на въпрос как ще върви управлението в такава конфронтационна среда. Според него неприемливо е да се съди за личностите не по тяхната експертиза, а по партийната принадлежност. В политиката в България за съжаление всичко е възможно, изтъкна Корман Исмаилов.

Той заяви, че в блока няма проблеми и допълни, че много неща предстои да се случат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.11 2014 в 19:49

Г-н Исмаилов е български гражданин, за Бога, той е българин с етнически турски произход. Как може да бъде третиран така един български гражданин, все едно ще предаде собствената си страна, на която и той плаща данъци. Този тъп национализъм трябва да спре. Нима етнически българин не може да се продаде за пари на турската държава и да застраши националната сигурност? Не вярвайте на ДПС и нацитата. ПФ участва в дясно либерално проевропейски и демократично правителство и трябва да съблюдава европейските морал и ценности, а те не допускат етническа дискриминация.

18.11 2014 в 13:43

приеха калфин,но исмаилов не искат да приемат