Кандидатка за депутат се записа в 4 листи, още четирима - в по 3 листи

Георги А. Ангелов 18 октомври 2021 в 17:23 3637 0

Снимка Архив/OFFNews

Кандидатка за депутат от партията на съдения за шпионаж в полза на Русия Николай Малинов „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ се е регистрирала в четири избирателни района. Други четирима кандидати от различни малки партии са се записали в по три листи.

Днес ЦИК реши, че оставя регистрациите им само в първите по ред две листи, както е по закон, а останалите нареди да бъдат заличени.

Мила Кирилова Петрова е регистрирана в листите на “русофилите” във Велико Търново, Враца, Габрово и 24 МИР София. Регистрациите в РИК 06 – Враца и РИК 24 - София, следва да бъдат обявени за недействителни, реши ЦИК.

Християна Живкова Иванова е регистрирана като кандидат за народен представител по предложение на КП „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС РАДИКАЛИ И БНДС ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ“ в Добрич, Силистра и МИР 25 – София. Последната и регистрация в София следва да бъде обявена за недействителна.

Деян Валентинов Митев от ВОЛЯ е регистриран във Враца, Монтана и Плевен. В неговия случай ще бъде заличена регистрацията му в Монтана.

Андрей Маринов Маринов, който е издигнат от коалицията „НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ НА ДЕСНИЦАТА“, е регистриран във Велико Търново, 23 МИР– София и 24 МИР - София. Регистрацията му в РИК 24 – София следва да бъде обявена за недействителна.

Лиляна Петрова Калчева - като кандидат за народен представител по предложение на ПП ПРАВОТО, е регистрирана в Благоевград, 23 МИР – София и 24 МИР – София. Последната й регистрация е заличена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови