Калоян Паргов: БСП е във възход

OFFNews 21 декември 2018 в 15:01 5170 3

Миналата година си пожелахме 2018-а да бъде година на възход, година на трупане на доверие и набиране на подкрепа за БСП - не само в София, но и в цялата страна. И го постигнахме. Завършваме годината с възходящ тренд. Вече сме с изравнена електорална подкрепа с ГЕРБ, макар някои социолози да се опитват да неглижират този резултат. Видимо БСП е във възход. И това се дължи на всички Вас, на всички членове и симпатизанти, на всички народни представители, на всички общински съветници, които през тази година неуморно работиха за тази подкрепа. Това каза лидерът на БСП – София Калоян Паргов по време на среща с актива на софийската организация.

В събитието взе участие и председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

„Трябва да отбележим, че софийската организация продължава да има водеща роля в партията. Тук е събрана немалка част от големия интелектуален потенциал на БСП, няколко поколения социалисти, които са работили, работят и ще работят за доброто на България и София“, категоричен бе Паргов.

Той пожела следващата година да бъде успешна в политически и партиен план за БСП.

„Това зависи от всички нас - да удвоим, да утроим нашите усилия, защото целта е ясна - да постигнем победен резултат на изборите за Европейски парламент, който да бъде отправна точка за успех на местните избори - да имаме кмет на София, районни кметове и най-голямата група в Столичния общински съвет, и предпоставка за предсрочни парламентарни избори“, заяви председателят на БСП – София и допълни: „И най-важното - премиер на Република България, защото по всичко личи, че догодина ще гласуваме три пъти“.

„Нека през следващата година да бъдем позитивни, доброто да лъха от нас и от нашите послания, да разтворим широко ветрилото - да потърсим и спечелим онази подкрепа, която ще ни донесе победата. Защото България го заслужава, София също го заслужава. София може да бъде различна, България може да бъде различна. Ние предлагаме точно това - нов, различен модел на управление, в който справедливостта и солидарността ще бъдат на първо място, изразени от нашите представители и в местен, и в национален план“, каза в заключение Калоян Паргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

3

мнение от IP

21.12 2018 в 22:46

Така е...Заслужаваме си го...

15414

2

Hihi1981

21.12 2018 в 18:06

Електоратът им расте,защото другите творят глупост след глупост!!!

5700

1

Годо

21.12 2018 в 17:16

Да бе, в последните селски избори, само преди няколко месеца от всичко 1600 гласа в три села БСП има 65 гласа.
Тези внушения са отправени единствено към червения планктон, по села и градчета дето още има заблудени овце, които да им вярват.