Quantcast

Кадиев: Някой има много да си отмъщава на България

OFFNews Последна промяна на 15 юли 2014 в 15:56 32924 30

Георги Кадиев

Вече не мисля, че целта е била просто изгонването на Цветан Василев от КТБ. Това е факт вече. Не мисля, че целта е и прибиране на активите на банката на безценица. Това предстои, написа в профила си в социалната мрежа Георги Кадиев от БСП.

Известният с опозиционното си говорене в БСП депутат напусна Народното събрание заради несъгласие с управлението на партията.

В коментар за ситуацията покрай КТБ той написа:

Основната цел е разбиването на държавата. Удар по банковата система, крах на ключови институции, възможна атака срещу стойността на лева, а оттам и спестяванията на населението. 

Някой има много да си отмъщава на България и го прави с пълна сила.

Затова - колкото и странично да изглежда в момента- е ключово кой ще е следващия председател на БСП. Не заради това кой ще се кипри на президиума и кой ще ходи на срещи при президента. Не и заради това кой ще реди листите за депутати.
А за да помогне за спирането на разрухата на държавата. Предполагам, че мнозина ще повторят мантрата "когато вие дойдете на власт, винаги така става".

Дори и вярно да е, дори и заради това БСП дължи много на България. И не мисля, че има много други сериозни партии, които могат да справят със задачата.

Зависи най-вече от следващия председател и ръководство, разбира се. След 27 юли ще знаем.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.07 2014 в 18:37

Ами вие къде сте бе, PETER DIMITROFF?!! Нали БСП претендира да е най-демократичната партия? Защо си мълчахте или "страх лозе пази", а?!!!

17.07 2014 в 12:29

Все пак чест му прави на Кадиев,че посочва че:"Някой има много да си отмъщава на България и го прави с пълна сила.".
Всички от форума се сетиха ,кой е този.На другия ден обаче в една телевизия направиха предположение,че това прилича на плана Ран-Ът,т.е. пак американците.Тук вече Кадиев позорно си премълча и това показва,че дори и той остави впечатлението за двусмислие,уплаши се от собственото си предположение публикувано предния ден.

16.07 2014 в 21:08

Горните постинги-мнения за личността на Кадиев НЕ СА ВЕРНИ!!
Георги е един добре подготвен експерт-финанси,много коректен колега и според мен ако му се даде зелена улица,част от една нова алтернатива за левицата и държавата..Заради грубите грешки на Станишев и Сие,той просто беше натискан надолу,просто е по-добър от тях...В тн политбюро обичат да слушкат,нагаждачите са на мода,даже с превес на леки китки....
Жоро Кадиев е умен и пич отвсякъде!!!
Пет Кацаров

16.07 2014 в 15:58

Как така "някой", и ти знаеш много добре,че е чичко ДОГАН, а вие от БСП и АТАКА му съдействахте доброволно!

16.07 2014 в 14:03

Кадиев, защо просто не се издигнеш за "кандидат"? В нещо ново, не ретроградно. Зщо ти е нужна бсп или квато и да било "формация" - очернена, намразена, изтляваща, ненужна и зловредна - такава, за която няма "мантри"?.. А, Кадиев, замислял ли се в въобще някой по този начин за "тези" неща?
Не разбирате ли "вие" участниците в различна степен у това блато - разбирате ли поне малко вече как звучи "партия/политик"?(;
Не търся отговорът ви - провокирам ви да се събуждате вече. На някои от вас май все пак му минават електрически импулси през мозъка(;

16.07 2014 в 11:54

Кадиев явно е забравил старата поговорка, че това което си направиш сам и най-големия ти враг не може да ти го направи. Аз си мисля, че случая е такъв. Ние сами си проваляме държавата а после търсим виновниците някъде другаде. Аз даже се съмнявам дали Кадиев си вярва на приказките. Къде видя той Държава в България? Да има една механизми, които са уж закони но не са закони. Има едни правила, които уж са правила ама не са правила. Има едни институции, които са уж институции. И това го направиха съзнателно, лъжейки Гражданите съзнателно, за да си имат уж държава. А сега, когато ВИП разбойниците, за които държавата е само слуга се подиграха публично с нея, останалите ВИП разбойници заплакаха с крокодилски сълзи, че някой нападал тяхната държавица!!! Вече почвам да си мисля, че Българина или е идиот или много си обича Разбойниците. А може би по-малко и от двете.

16.07 2014 в 09:55

Предполагам, че мнозина ще повторят мантрата "когато вие дойдете на власт, винаги така става". АМИ ТО НЕ Е МАНТРА А ГОЛАТА ИСТИНА

16.07 2014 в 07:26

Путин е виновен за много неща, но е нелепо да се твърди, че Русия прави номера на един от своите най-големи поддръжници в България - Цветан Василев...Разбирам, че сатанизирането на Русия в момента е на мода, но нека за момент да погледнем обективно ситуацията и наистина да се замислим КОЙ печели най-много в тази ситуация

16.07 2014 в 07:25

Путин е виновен за много неща, но е нелепо да се твърди, че Русия прави номера на един от своите най-големи поддръжници в България - Цветан Василев...Разбирам, че сатанизирането на Русия в момента е на мода, но нека за момент да погледнем обективно ситуацията и наистина да се замислим КОЙ печели най-много в тази ситуация

16.07 2014 в 00:04

Струва ми се, че действията предприети към КТБ и създаването на финансов колапс в държавата, са с код външен фактор.
Това са подмолни действия на влиятелни хора и институции, не искащи България да се развива в правилната посока, но в същото време не мисля, че това се е случило без помощ от наша страна, т.е. от „нашенци„.