Кадиев готов да се откаже от лидерското място в листата в Стара Загора

OFFNews 29 май 2021 в 11:04 1752 0

Георги Кадиев

Завърналият се в широката коалиция на БСП като водач на листата в Стара Загора Георги Кадиев е готов да се откаже от лидерското място в нея, ако това предизвиква недоволство в партията.

„Нямам намерение да влизам в битка и някой да ми стреля в гръб. Нямам никакъв проблем да се дръпна назад и да се боря за преференции. Обаче и другите да направят така. Силата на БСП е да се бориш всеки ден“, заяви Кадиев в интервю за bTV тази сутрин.

Докато съм бил вътре в БСП, винаги съм бил критикар, защото съм искал да я променя. Искал съм оставката на Станишев, на други хора, на мен са ми искали оставката. В момента, в който излязох, не съм казал една дума, защото вярвам, че след като не можеш да бъдеш част от решението, не бъди част от проблема“, заяви лидерът на „Нормална държава“ Георги Кадиев в предаването „Тази събота“. Неговата формация подписа преди дни споразумение с БСП за общо явяване на изборите на 11 юли, заедно с АБВ.

„Нинова направи първата крачка, тя покани нас и АБВ. Приех, защото ми омръзна лявото да яде бой от всички посоки, и резултатът е виден в последния парламент – 43 депутати в ляво и 197 от всички останали страни“, коментира Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!