Йотова: За нас са важни хората, не кой как се пудри по телевизията

OFFNews 04 октомври 2016 в 14:57 3010 2

Кандидатурите на Цецка Цачева и ген. Пламен Манушев за кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ увеличават шансовете да спечелим изборите. 

Това каза кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова на среща с граждани в Горна Малина, съобщиха от пресцентъра на партията. „Предстои тежка битка, защото сме се нагледали как ГЕРБ печели избори - с купуване на гласове, заплахи към бизнеса. ГЕРБ издигнаха най-слабата си кандидатура, Цецка Цачева свали авторитета на Народното събрание на най-ниското ниво от 5% за последните 27 години“, заяви тя. 

„Ние заложихме на силни хора, професионалисти, признати и в международен план“, заявиха от местния инициативен комитет. Според тях на България е необходим президент, истински главнокомандващ на армията в лицето на ген. Радев и политик от европейски мащаб - като Илияна Йотова. 

В словото си кандидатът за вицепрезидент сподели, че се е нагледала на безпринципността на политиците ни в Европа. „Като евродепутат видях колко много ползи пропуснахме заради „снишаването на властта“, обясни Йотова. По думите ѝ България продължава да е в периферията на европейските интереси, защото премиерът Бойко Борисов тропа по масата само у нас, а в Европа мълчи и не защитава националния ни интерес. Тя сподели, че много млади хора подкрепят нея и ген. Румен Радев. „Пожелават ни успех, но и ни дават съвети.Ние разчитаме на срещите с гражданите. За нас е важно какво те ни казват, а не кой как се пудри и ходи по телевизионните студиа“, категорична бе Илияна Йотова.
Обиколкота на Илияна Йотова продължава в град Елин Пелин, село Костенец, град Костенец и завършва в Ихтиман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!