Ексклузивно БСП реши: Нинова беше дотук, няма право да се кандидатира за лидер

Ивелин Михайлов готов за 365 различни жени в годината, щял да ''помага заради липсата на мъже''

Прави се внушение, че не си плащам данъците. Платил съм данъците на моите фирми, каза създателят на Исторически парк

Ружа Райчева 27 юни 2024 в 10:27 15620 6

Ивелин Михайлов от Величие

Снимка Стопкадър bTV

Ивелин Михайлов

Тази сутрин в ефира на bTV създателят на Исторически парк и идеолог на партия "Величие" Ивелин Михайлов обяви, че би било прекрасно да има 365 различни жени за 365 дни в годината, защото в България имало липса на мъже и "по някакъв начин трябва да помага". 

Водещата Мария Цънцарова му отговори, че това, което казва, е отвратително. Думите на Михайлов бяха реакция на въпрос за твърдението на парламентарния лидер на партията Николай Марков, който обяви, че е закъснял за полагането на клетва като депутат, защото бил получил заплахи с компромати за създателя на Исторически парк.

"Ако мен ме държаха с компромати, аз нямаше да говоря така. Не виждам как може да има лични компромати срещу мен. Аз съм разведен и ако имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно - да имам 365 различни жени за 365 дни, защото в България има липса на мъже и по някакъв начин трябва да помагам. Няма смисъл да се обсъжда личният живот на даден човек в политиката. Приличам ли ви на човек, когото държат с нещо", каза тази сутрин Ивелин Михайлов.

В края на миналата седмица Ивелин Михайлов каза, че е възможно част от депутатите на "Величие" да бъдат изключени от парламентарната група, защото са "пробити" и са гласували с ГЕРБ. Вчера обаче Марков поиска извинение към него и цялата група на "Величие", а Михайлов се извини в рамките на час в ефира на националното радио. 

Днес той каза, че се е извинил, защото се е срещнал с депутатите на "Величие" и те му обяснили, че няма такова нещо, а освен това не разполагал с доказателства. 

Попитан защо не е станал депутат, Ивелин Михайлов заяви, че ако всички в един екип са водещи, няма как да стане работата. "Аз съм обикновен член, могат да ме изключат от партията. (...) Трудна работа е да ме набият, аз нали имам частна армия", иронично каза той.

По думите му "Величие" са партия, възникнали на местно ниво от дадена общност и отразяват нейните интереси. По повод предизборната кампания Михайлов каза, че за тях тя е била много евтина и затова ги наричат ТикТок или интернет партия. "Нямаме субсидирани реклами", добави Ивелин Михайлов. 

Преди две седмици разследващата медия Bird написа, че 10 фирми, свързани с Ивелин Михайлов, са натрупали близо 650 000 лв. задължения към НАП. 

"В моя случай може да се провери, че винаги съм си декларирал данъците, винаги съм ги плащал и когато данъците не са платени, има законова лихва, която се начислява. Те са обезпечени с имоти - няма как да не си платя данъците. Това е законово право на всеки един биьзнес да плати данъците в момента, в който има възможност. (...) Прави се внушение, че не си плащам данъците. Няма как да върна пари на държавата, защото произвеждам пари за държавата. Платил съм данъците от моите фирми - 300 000 лв.", каза днес той пред bTV. 

Михайлов обяви публикациите на Bird за неверни: "Клевета за фирми, които не са мои - някои от тях от 10 години. Някои от въпросните са продадени още през 2015 г.".

    Ружа Райчева

    Ружа Райчева завършва "Политически мениджмънт и консултиране" в СУ "Св. Климент Охридски" през 2023 г. Преди това се е занимавала с класическа музика и театър. Интересува се от вътрешна политика, медии, култура и международни отношения. Присъединява се към екипа на OFFNews.bg през април 2021 г.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    14369

    6

    случайно прочетох

    27.06 2024 в 16:39

    "...би било прекрасно да има 365 различни жени за 365 дни в годината..."
    Какъв помияр трябва да си и колко да са те комплексирали жените в живота ти, че да спретнеш подобна тъпотия?
    И тоя е "идеолог" на шкембеджийницата от лелки Величие :-))))))))))))))


    -1845

    5

    ob1

    27.06 2024 в 11:27

    Тоя ще да е някакъв импотент... нормален мъж не дрънка такива тъпотии

    1010

    4

    Диоген

    27.06 2024 в 11:25

    секта..и няма кой да се намеси
    Telluris и с големи букви да беше написал ,че е комплексар,пак щеше да му е малко.
    Докато всеки си гледа само спокойствието и салатката,така ще е.

    3251

    3

    динозавър

    27.06 2024 в 11:00

    Огледало на избирателите му - прост, неук, циничен.

    210

    2

    Telluris Malus

    27.06 2024 в 10:48

    Поредния комплексар.

    11024

    1

    Комита

    27.06 2024 в 10:40

    Много просто момче!