'Има такъв народ' ще решава след изборите с кои политически сили да преговаря

OFFNews 06 февруари 2021 в 22:03 4635 1

Партия "Има такъв народ" няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати "Има такъв народ" ще реши с кои от другите политически сили ще преговаря.

Това заяви в Шумен зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов, предаде БНР.

Мажоритарен избор в два тура, един лев партийна субсидия и електронно гласуване са приоритетите на партията, от които тя няма да отстъпи при евентуални преговори с други политически формации, категоричен е Тошко Йорданов.

"Евентуално могат да влязат в парламента като нови формации, освен нас "Демократична България" и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но ако се случи, може да има разговори с тези нови формации. Но те стартират от мажоритарен избор в два тура, един лев субсидия и електронно гласуване. Оттук стартират разговорите. Това е нещото, от което няма мърдане", каза още той.

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха от партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8740

1

Косьо Генчев

08.02 2021 в 09:06

Това, което мноооого искат, си е пълна профанизация в политиката! Да им имам приоритетите аз на тях! Как не можаха да излязат от зоната на чалгата, в случая политическа чалга?! 'Ба си и водещите им цели - мажоритарни избори и един лев партийна събсидия! Да се смее ли човек, да плаче ли?! И кандидатите им, и онези, които ще успеят да вкарат в НС - никому неизвестни "нови лица"! Сигурно изобщо няма да се познават един друг, а и няма да знаят за какво изобщо са там.
А иначе, това законност, това поправка на всички ГЕРБерски законови идиотии, това отношение към всякакви корупционни практики, това отношение към кретенщините на гл. прокурор - нито дума!
 
X

Да помогнем на украинските деца!