И Нешка Робева се отрече от Бареков

OFFNews 13 януари 2015 в 08:47 14915 62

Нешка Робева

Аз никога не съм подкрепяла личността Николай Бареков. Аз подкрепям програмата, с която излезе "България без цензура" (ББЦ). Ще продължа да се боря за безплатни лекарства за децата, за по-добър живот за нашите пенсионери, за по-качествено образование.

Това обяви в интервю за bTV Нешка Робева, която подкрепи партията на Бареков преди изборите.

Според нея предизборни обещания на ББЦ могат да бъдат реализирани. Тя посочи, че лекарствата са безплатни за децата в цял свят и така е било и у нас по време на социализма.

Бареков изчерпва не само моя кредит на доверие, но и на тези, които са го избрали, смята Робева. Тя посъветва лидера на ББЦ да излезе от състоянието и мисленето на журналист.

Ако иска да остане в политиката, той трябва да покаже, че отстоява своето мнение, своите идеи, добави тя.

Нешка Робева уточни, че не е член на партията и посочи, че с Николай Бареков се е виждала два пъти, последният път го е виждала преди изборите, когато му казала какво трябва да направи. След изборите не съм разговаряла с него, уточни тя.

"Не е само Николай Бареков. Реформаторският блок излъга ли? Излъга. Повечето партии като влязат в парламента и коренно променят поведението си. Кажете ми една партия, която да не е изменила на предизборните си обещания по някакъв начин, включително БСП, включително и „Патриотичния фронт" коментира още Робева.

Най-известната ни треньорка по художествена гимнастика твърди, че никога и на никоя партия не се е продала. Тя уточни, че като хореограф е канена с трупата си да участва в кампании на различни партии и е плащано толкова, колкото по принцип се заплащат участията й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!