И Нешка Робева се отрече от Бареков

OFFNews Последна промяна на 13 януари 2015 в 08:47 13475 62

Аз никога не съм подкрепяла личността Николай Бареков. Аз подкрепям програмата, с която излезе "България без цензура" (ББЦ). Ще продължа да се боря за безплатни лекарства за децата, за по-добър живот за нашите пенсионери, за по-качествено образование.

Това обяви в интервю за bTV Нешка Робева, която подкрепи партията на Бареков преди изборите.

Според нея предизборни обещания на ББЦ могат да бъдат реализирани. Тя посочи, че лекарствата са безплатни за децата в цял свят и така е било и у нас по време на социализма.

Бареков изчерпва не само моя кредит на доверие, но и на тези, които са го избрали, смята Робева. Тя посъветва лидера на ББЦ да излезе от състоянието и мисленето на журналист.

Ако иска да остане в политиката, той трябва да покаже, че отстоява своето мнение, своите идеи, добави тя.

Нешка Робева уточни, че не е член на партията и посочи, че с Николай Бареков се е виждала два пъти, последният път го е виждала преди изборите, когато му казала какво трябва да направи. След изборите не съм разговаряла с него, уточни тя.

"Не е само Николай Бареков. Реформаторският блок излъга ли? Излъга. Повечето партии като влязат в парламента и коренно променят поведението си. Кажете ми една партия, която да не е изменила на предизборните си обещания по някакъв начин, включително БСП, включително и „Патриотичния фронт" коментира още Робева.

Най-известната ни треньорка по художествена гимнастика твърди, че никога и на никоя партия не се е продала. Тя уточни, че като хореограф е канена с трупата си да участва в кампании на различни партии и е плащано толкова, колкото по принцип се заплащат участията й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.01 2015 в 06:34

... "ам кой ма булка путкрепяши".... с бухалки и ленти

17.01 2015 в 04:32

Най-после се видя за какво се бори другарката Нещка.Ако не тя,как ли ще се "борим" с лощото.Всеки на нейно място би се засрамил,а тя продължава да залъгве глупашите, че не се продава за пари.Никой не и вярва .

16.01 2015 в 15:51

НОН СЕНЗ! Всички я видяхме няколко пъти по ТВ преди изборите да изразява възхищението си от Бареков и да призовава за подкрепата на "България безцензура"! При тези публични изяви на Робева, няма как тя публично да ЛЪЖЕ! Отврат!

15.01 2015 в 12:29

Докато има наивници като №50, ще се пръкват и Барековци! Какво е това - "на ти куклите дай си ми парцалките". Хора, разберете, когато се гласува се мисли, а не се правят подписки.Мислете, разбира се, който има нещо в главата, за съжаление не всички имат!

14.01 2015 в 16:28

Безмерно гнусна пачавра с безкрайна злоба на мутрата. Винаги е била от висшия слугинаж в БКП/БСП. Повръщя ми се от тази ГМО-биологична единица.

14.01 2015 в 10:55

А ,стчига бйе!

14.01 2015 в 08:24

Орел или решка
все е за нешка

14.01 2015 в 00:57

Да имаше за две стотинки акъл, че да замълчи поне за малко....

14.01 2015 в 00:16

Никога не е късно да станеш за резил. Както не върви политици да говорят за хореография, така политическите експертизи на г-жа Робева дойдоха в повече напоследък. Но всеки има своя път, всеки има право да бъде лъган. Желая й успехи в танците и повече мъдрост.

13.01 2015 в 21:45

Дъртата пача@#$ пак ще завърти алчния задник, само да изчакаме да реши на кого да се продаде. Добре, че не я канят в телевизиите защото бях спрял и телевизия да гледам заради нея.