ГЕРБ са готови да предложат кабинет, да подкрепят друг или да са опозиция

OFFNews Последна промяна на 11 април 2021 в 15:58 2045 0

Десислава Атанасова

За да има стабилно управление, ГЕРБ ще подкрепи кабинет. Това заяви Десислава Атанасова, която бе избрана отново за депутат на ГЕРБ от Разград, в интервю за БНР.

„ГЕРБ винаги взема поуки от грешките си. Партията трябва да има самочувствие. Готови сме да предложим кабинет. Готови сме да бъдем и опозиция. Готови сме и за нови избори“, каза Атанасова.

„Има големи червени линии, които не бихме прекрачили. От „Има такъв народ“ се очаква да отговори на много въпроси. Цялото общество очаква подредба на важните точки от дневния ред на България“, гласи още позицията на Десислава Атанасова. Тя съобщи, че ГЕРБ са готови със състав на кабинет и номинации за ръководни длъжности - председател на парламента и заместник-председатели.

В ГЕРБ се откроиха хора, които от дълго време са в политиката и в държавната администрация, те имат ясна представа за ситуацията, за възможностите в парламентарната република. През следващата седмица парламентарната ни група ще има първото си заседание... Лидер на нашата партия е Бойко Борисов, но засега не стои въпросът дали той ще е номинация за министър-председател , каза още Атанасова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови