Quantcast

ГЕРБ излъчи женска група за преговори с партиите. Борисов ще участва във втория кръг

Нели Чолашка Последна промяна на 07 октомври 2014 в 13:48 9642 22

Цецка Цачева ще е председател на групата за преговори.

Преговорите с всички партии, които влизат в следващия парламент, от името на ГЕРБ ще водят три жени - Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова. Цачева ще е председател на групата.

Това е решила днес Изпълнителната комисия на партията.

Комисията е решила още, че преговорите с парламентарно представените партии ще започнат от понеделник - 13 октомври. Те ще се проведат в седем последователни дни в поредност според получения резултат на изборите.

Разговорите ще се провеждат в сградата на Народното събрание. По време на срещите ще се води стенографски протокол. След края на всяка среща представителите на двете партии ще дават съвместни изявления пред представителите на медиите.

След тези едноседмични преговорите, ГЕРБ ще проведе втори кръг консултации вече с участието на лидера Бойко Борисов.

От партията съобщиха вчера, че са решили да направят компромис и да съставят правителство на малцинството, но ще настояват Борисов да е премиер.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.10 2014 в 23:33

Може ли някой да ми обясни, какво ще рече: "да направят компромис и да съставят правителство на малцинството с премиер Бойко Борисов" ?!

07.10 2014 в 20:51

Цъфнал Герб, на Гроб....хапчета против страх, къде се продават....на тая да и се забрани да ходи по селата и в птицеферми, че кокошките ще получат уплах и ще спрат да снасят!!!

07.10 2014 в 20:43

Първа Частна Банкянска мутро-милиционерска шайкасъбира едвам едни мизерни около 15-16% от ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС. Къде отива Тиквочев? Да, точно така - при бившия си работодател бай Симо.

Само най-простата и изостанала ментално част от електората и циганите са гласували за банкянския плешивец, докато останалите 85% от имащите право на глас НЕ ГО ИСКАТ ТИКВОЧЕВ.

Кви "преговори", кви "консултации", кви 5 лева?

07.10 2014 в 17:53

Ей, вампир, имаш салам между зъбите. Аз отивам за чесън и светена вода,че иначе няма да се спи....

07.10 2014 в 17:35

И БСП приготви отбора ...............Мая Манолова, Корнелия Нинова, Светла Бъчварова!!!!

07.10 2014 в 17:28

Опссс...Гела,Мара и Камшик Тодора ще водят преговорите. Какво става с отговорността на Лидера? ББ Почна да бяга от отговорност и да се крие зад женски гърбове. Той ще завежда само рязане на ленти и връзки с Меркел. Пълен безхаберник е ББ и РБ са прави да не го искат персонално.За ЦЦ също.... После ще се скрият за "гермаският модел" и ще се прегърнат с много "отговорност " пред България.Ще изживеят по някой друг катарзис и ще забравят за реформите в очакване на някой балък,като Костов, да ги направи след тях.А те ще дерат по две кожи народни. РБ нама работа в такава "коалиция" ...Нови избори на пролет