Quantcast

Росица Янакиева от АБВ: Бихме подкрепили правителство на ГЕРБ

OFFNews Последна промяна на 07 октомври 2014 в 10:25 3523 8

Росица Янакиева

Ще участваме в разговори и ако са удовлетворителни за нас по отношение на нашите виждания бихме подкрепили правителство на ГЕРБ и бихме партнирали.

Това обяви пред Нова телевизия кметът на Перник Росица Ятакиева, водач на листата на коалиция АБВ в миньорския град..

„Ако нямаме големи различия ние можем да подкрепим. Става дума за партньорство и за подкрепа за реализацията на най-важните приоритети", утчни тя.

"Ние ще подкрепяме само и единствено политики, без да се ангажираме с подкрепа към когото и да е било конкретно. В пленарната зала ще гласуваме само за политиките. 4-5 неща са много важни и са спешни. Трябва да приемем актуализацията на бюджета и новия бюджет, трябва да сложим ред в енергетиката”, добави тя.

По думите й избирателите са изпратили много партии в парламента, вероятно защото им е омръзнало от не добрите решения, които управляващите вземат и ни изпращат послание.

Хората искат нещата да се променят към малко по-нормална ситуация, затова трябва да се държим нормално и отговорно в тази ситуация, каза още Янакиева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.10 2014 в 21:18

Кой е най-големия комунист в България ? – Живков. #
Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? – бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? - българите ! # Защо ? – защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската „ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА” реформа . . .

07.10 2014 в 12:42

Гацо пита!?
Ън тъй, ам сЯ, алоууу ЕнтЕлегентните протестъри, ко праИм сЯ, Делчо Пеевски пак министър, дека ке го главят сигур на ЗемЛеделието, ама министър Ке е! Сигур!
Дека са помиярите протестъри бе?!?! Що става бе?!? Тези да не би да загинЯха, ил им затъкнахЯ уститЕ, бе?!? Или пък им напълниха джобовете! ДЕ ги веригите на Софийския, де го МанолГлиЗев, АсанчоГенов, де е Цона Общата, де са Минетки-те, де е цялата протестърска пасмина?!? Де ги Галя и Ив-чо Прокопиеви да пОфинансират малко протестърски напъни?!? Де го Банкянски да се пОоарчи за протестърите?!?!
ЩО ГИ нИма бе – нали Делян Пеевски е пак дЕптатин, че и министър го главЯт бе?!? Айде, бе протестърска пасмина, айде бе, да чуем гласове от ЕнтИлегентните, от умните, от успелите, айде бе...
Що става, пак ли Банкянскята мутра с прочит на Винету и с Делян Пеевски ще ви управлява, и вие си траЙкате като посрани?!?!?!?
Гацо каза!

07.10 2014 в 12:08

Забележете, че никой не споменава като приоритет борбата с организираната престъпност и сигурността. Това, което промениха предишните с новия Закон за ДАНС и МВР. Проблемът на ГЕРБ е дали ще има мнозинство в този парламент за да върне старото положение. Защото ГЕРБ успешно се справи именно с организираната престъпност при своето управление. А организираната престъпност и наркотрафикът хранят задкулисието много повече от хапките в енергетиката.

07.10 2014 в 11:43

Това е същата тази патица, която обясняваше колко било зле в Европейския съюз. Очевидният приоритет на АБВ е изкарването на Бг от ЕС и превръщането й в васална територия на Путин. Марш!

07.10 2014 в 11:26

Абе народ, който вкара Бареков в парламента ясно какъв е...

07.10 2014 в 11:15

"Ако нямаме големи различия..."
Ааахахахаха... 'ма какви различия може да има - нерде ГЕРБ, нерде АБВ, се ВГЗ...

07.10 2014 в 10:39

Баба ти Яга-Пернишка се изцепи "умно".

07.10 2014 в 10:36

Още от услугите с Мишо Бирата беше ясно че Първанката и ББ са партия ...