ГЕРБ изключи Васил Койчев, ощетил община Девня със 70 хил. лева

OFFNews Последна промяна на 03 април 2016 в 13:00 3675 7

Снимка Нова телевизия

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключи от партията Васил Койчев и го освободи от поста му на общински ръководител на ГЕРБ - Девня, след като разследване на Нова телевизия разкри как е ощетил общината със 70 хил. лева.

Според изяление на пресцентъра, Койчев е отстранен заради поведение, уронващо престижа на партията и несъвместимо с целите и ценностите на ГЕРБ.

Разследване на журналиста Васил Иванов разкри схема, по която представителят на ГЕРБ е ощетил финансово общината. Фирма на Койчев е натрупала задължения за неплатени общински наеми на обща стойност 70 хил. лева. След това той я прехврълил на съпругата си, а впоследстие собственик на фирмата става социално слаб мъж от Варна, който по думите на Иванов е известен като "професионален бушон" и продобива задлъжнели фирми срещу заплащане.

"ГЕРБ за пореден път заявява, че никога и по никакъв повод не е опъвала политически чадър над никого. И винаги е призоваваме компетентните органи да разследват всички нарушители на закона", се казва в съобщението на партията.

За общински ръководител в Девня временно е назначен кметът на общината Свилен Шитов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2016 в 10:55

При добро желание може да се намерят още, а партийната окраска е само за да продължат да лапат

03.04 2016 в 18:32

Призивите им започват чак като ги разкрият, ама не компетентните органи а телевизията

03.04 2016 в 18:28

И пак нова ги лови, освобождават поста, килията празна. Крадат докато ги хванат. Системата и при герп и при дпс и бкп е една обща с нулев риск

03.04 2016 в 16:54

КАКВО СТАВА? ГЕРБ вече са на власт втори мандат и ИЗВЕДНЪЖ гербаджии- КМЕТОВЕ, НАЧАЛНИЦИ НА ВИСШИ ПОСТОВЕ започват да капят. Е, КАКВО- СЕГА ЛИ СТАНАХА КОРУМППИРАНИ или винаги са си били такива, ама сега Е УДОБНО ДА ГИ ИЗОБЛИЧАТ.

03.04 2016 в 15:38

до края на годината с това темпо ще останат без членове

03.04 2016 в 15:00

трафПОСТ Ако бяха го изключили вчера, червените мастии като тебе щяха да питат "ама защо оня ден". Разликата е, че когато вие, червени спермояди бяхте на власт, дори някой да сгафи очевидно, онзи дръглив педераст серго чупеше пръсти и се кълнеше как няма такива неща.

03.04 2016 в 14:00

А, защо не го изключиха вчера, онзи ден, миналата година, когато всички са знаели за мошеничествата му? Сутринта гледах предаването, довечера ще е цялото. Явно и Бойко го е гледал. Ама, защо ЧАК СЕГА????
Телевизията и разследващите репортери се превръщат в единствената работеща институция в БГ.