Движение 21 ще се яви самостоятелно на евровота, днес се регистрира в ЦИК

OFFNews Последна промяна на 09 април 2019 в 19:31 2228 1

„Движение 21 ще участва в изборите, за да убедим съгражданите си в нуждата от промяна. Промяна на Европейския съюз, но и на България. Европа има нужда от нови лидери, нови идеи, разчупващи рамките на настоящите политически групи. Ще се застъпваме за запазване и развитие на ЕС, но и за промяна на статуквото в брюкселската администрация, доминирано от големите европейски партии.“

Това заяви заместник-председателят на „Движение 21“ Данаил Георгиев при регистрирането на партията в ЦИК за предстоящите избори.

„Движение 21“ ще се яви самостоятелно на вота, с пълна листа от 17 кандидати.

Георгиев коментира, че участието в изборите е необходимо, тъй като трябва да има видима алтернатива на фалшивия двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, поддържан от ДПС:

„Хората искат да спре преяждането с власт и още на изборите за Европейски парламент трябва категорично да го покажем чрез вота си.“

Кандидатите в листата на „Движение 21“ са от екипа, стоящ зад Татяна Дончева от основаването на партията.

Това са част от лицата на „Движение 21“ в различни региони на страната. Част от хората, даващи идеите в партията, движещи различните иницативи, лидери, способни да формулират, отстояват и ангажират подкрепа за своите позиции, отбеляза  Данаил Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови