ДПС се регистрира за местния вот

OFFNews 07 септември 2019 в 14:18 1806 0

Снимка ДПС/Пресцентър

Движението за права и свободи (ДПС) се регистрира в ЦИК за участие на местните избори на 27 октомври. Документите бяха внесени от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов и зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов.

Пред журналисти Карадайъ заяви: „Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден."

"Популизмът, ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битки на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за подобряване качеството на живот в населените места, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“, добави Карадайъ.

От понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и местни структури за утвърждаване на кандидатите си.

Карадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови