Дори и на Коледа Борисов не пропусна сам да си хвали управлението

Юлиуш Висожински 25 декември 2020 в 15:17 6023 1

Дори и на Коледа - празник, който повече от българите прекарват вкъщи с близките и приятелите си, премиерът Борисов не пропусна да направи обиколка из Родопите и да заяви, че "през последните години е свършена много работа и резултатите са видими".

"Направеното остава, приказките на опонентите ни отминават. Навсякъде в Родопите строим пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, сепариращи инсталации, така че това прекрасно място в България да е чисто. Прави се и пътят към село Абланица и когато условията позволяват, той ще бъдат и асфалтиран" - каза Борисов.

Премиерът разгледа новата компостираща инсталация в Барутин, която предстои да бъде въведена в експлоатация. Тя ще обслужва пет общини - Девин, Борино, Сатовча, Сърница и Доспат.

Борисов разгледа и обновената спортна зала в Доспат, както и реновираното училище.

Хората виждат и оценяват подкрепата от държавата. В малките населени места основен приоритет e изграждането на инфраструктурата - улици и водопроводи, спортни зали и училища. През последните години е свършена много работа и резултатите са видими, похвали се във Facebook профила си министър-председателят.

"Родопите са основен приоритет наред с образованието, науката и здравеопазването. За последните 4 години правителството отпусна над 40 милиона на община Доспат. Благодарение на част от тях градът скоро ще разполага с нов център, който ще се простира на 13 декара" - заяви Борисов.

Ударно строим и в Северна България – пътя „Ботевград-Мездра“, магистрала Хемус. Готови сме и с проекта за автомагистралата от Русе до Велико Търново, похвали се още премиерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2900

1

Руми Лазарова

26.12 2020 в 14:13

Да се извиниш на Коледа за слабостите на нещото, което управляваш, се иска морал, сила и достойнство, каквото борисов НЯМА. Премиерът може да е прост, но далеч не всички българи са такива.
Повечето брифинги се организират, за да се харесат участниците в тях на премиера Борисов, а не заради гражданите. Което е много тъжно, защото и първокурсникът по медицина е сто степени над... него и останалите...

Проблемът на киноразпространение "Севда-Шехерезада" е, че главният герой на хитовия й сериал е безвъзвратно опротивял на зрителите.
Всеки който подкрепя Борисов, го прави по 3 причини – страх, алчност или елементарна неграмотност.
Много се застояхме на това 111-то място по свобода на словото! Сега вече ще щурмуваме поне 120-130, а защо не и последното! По умрели вече ги бием всичките! (Да сте чули от златната уста на министъра на здравеопазването на кое място по смъртност сме тези дни?).