Депутатите отложиха приемането на договора с Полша за ремонт на смолените ни

ОFFNews Последна промяна на 25 ноември 2015 в 10:46 2396 5

Народните представители отложиха за петък ратифицирането на договора с Полша за ремонт на българските самолети.

Точката беше част от програмата на депутатите за извънредното заседание, което се проведе вчера, но така и не се стиган до разглеждането й.

В проекта на програмата за работа на депутатите за тази седмица ратификацията беше четвърта точка, но при гласуването й председателят на Народното събрание Цецка Цачева предложи гласуването на ремонта да бъде оставено за петък.

Вчера ген. Александър Александров, който е представител в България на руската компания "РСК МиГ", заяви, че Полша няма лиценз за ремонт на самолетите и не може да произвежда сама резервни части.

Той каза още, че руската компания, която доскоро ремонтираше самолетите ни, ще оспорва по съдебен път договора между България и Полша, ако той бъде ратифициран. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.11 2015 в 15:04

А бе не разбрахте ли че никой не иска да купува самолети, кораби, БМП-та и т.н. На компанията не и трябва армия иначе досега за тия 25 години можеха да подменят всичко. Останалото е само приказки-залъгалки Лошото е, че ония вече тропат на вратата и пак ние ще го отнесем. Те ще изсмулят по света, където са скрили паретата отмъкнати от народа и ще изчакат да отмине данаданията и отново да дойдат да ни управляват. Жална ни майка!

25.11 2015 в 13:32

Ето какво ще стане -
1/ плащаме на Русия за модернизация, за да има нещо да лети
2/ купуваме 5та ръка американски самолети
3/ докато чакаме ремонта и обучението на пилоти за "новите" нови самолети, защото това не е като да караш кола, и през това време плащаме на НАТО да ни пази. Най-вероятно това ще е Братският Турски Народ.
И подаръци (под масата) ще има за всички от сърце. :D

25.11 2015 в 13:03

Както се казва.... смЕх, смЕх...."За петък", това е синоним на "до второ нареждане". Кой петък, кой месец, коя година?

25.11 2015 в 11:16

Като гледам по-добре е да платим на Турция да ни пази въздушното пространство.Нямам симпатия към тях ,но явно са професионалисти.

25.11 2015 в 10:57

Племе без топки. Не можем да решим ни натака, ни на онака. Сега има два сценария: а) разтрогваме с поляците, те ни съдят, плащаме на тях, плащаме и на руснаците за ремонт или б) продължаваме с поляците, руснаците ни осъждат и плащаме пак два пъти.

А накрая пак без самолети.