БСП внесе 10 000 подписа в ЦИК, Нинова нападна Ваня Григорова и Елена Йончева

OFFNews 23 април 2024 в 11:52 5094 2

Корнелия Нинова, БСП

Снимка БСП

„БСП за България“ внесе в ЦИК 10 000 подписа за участие на предстоящите парламентарни и европейски избори на 9 юни. 

„Рано или късно зависимостите лъсват. За мен много по-рано от вчерашния ден“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията по повод информацията, че Елена Йончева е издигната за евродепутат от структура на ДПС. И посочи, че това дава обяснение за отдавна прекратените отношения на социалистите с Йончева. 

Нинова пожела успех на Ваня Григорова на изборите, но заяви, че не вярва в големи резултати на нейния проект "Солидарна България". 

„Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Излъга първо избирателите си, като направи сглобка с ГЕРБ в Столичния общински съвет. Излъга работниците, като първо си повиши собствената заплата, а не техните. Излъга „Левицата“, които я подкрепяха – вече не са ѝ нужни и започна да говори срещу тях. Излъга и нашата градска организация и структурите ни, които работиха за нея – без БСП тя нямаше да има този резултат в София. Как човек, който за толкова кратко време толкова ярко и категорично четири пъти е предал и хора, и идеи – може да разчита на някакъв успех, ще излъже пак“, коментира Корнелия Нинова. 

„Тръгваме на тези избори като доказана във времето единствена алтернатива. През годините нито веднъж не влязохме в сглобки с паралелната държава и задкулисието – напротив, борехме се с тях. И сме единствената партия, която никога не се е събирала с ГЕРБ и с модела на управление на Бойко Борисов.“, допълни Нинова. 

Тя припомни, че на 1 май социалистите правят голямо ляво обединение: „Събираме се с хора в ляво, в център и в патриотичния спектър – такива, които искаме най-накрая истинската промяна в България да стане, а не фалшивата.“, обяви Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

2

Acacia Trendafilov

23.04 2024 в 22:58

Разбира се, че е зависима баба Елена, тя е видна платноходка нагажда се според вятъра, ако трябва и на мотор си качва. А римлянката- човек от гетото можеш да изкараш, но гетото от него - никога! "Манастирът тесен, за нейните полит амбиции тесен е! Кога стана коминджийка, кога й почерня.. всъщност, то си е лилаво, като венците! В общината вече се налапа, сега от парламента жица иска да крадне! VPVD+

2099

1

Mateevk

23.04 2024 в 12:35

Ей, ама Нинова чак сега ли разбра що за лъжкиня е Григорова? Това става ясно, още щом си отвори голямата уста.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки