Борисов за Мис Бикини Борислава Йовчева: Нито я познава, нито ѝ е купил къща, нито има дете от нея

Къщата в Барселона е моя собственост, заяви бизнесменът Александър Чаушев, но категорично отказа да отговори дали манекенката живее в нея

OFFNews 10 юли 2018 в 23:05 37841 4

В твърде лаконично писмено интервю за журналиста Сашо Диков премиерът Бойко Борисов отрече твърденията, че е купил къща на манекенката Борислава Йовчева в Барселона.

Ето пълния текст на интервюто с премиера Борисов, показано тази вечер в предаването "Евродикоф":

Запознати ли сте с видеоматериала, пуснат в социалните мрежи, наречен „Да спрем разграбването на България“? Тук се правят внушения по Ваш адрес, свързани с манекенката Борислава Йовчева, нейната къща в Барселона и нейното участие в редица фирми. Какъв е коментарът Ви за това видео?

Не съм запознат. Както ви е известно, напоследък станахме свидетели на множество фалшиви новини и внушения по мой адрес от анонимни автори. 

На 26.02.2016 г. в парламента Ви попитах как ще коментирате информацията, че сте подарили къща в Барселона на своя метреса за 1.5 млн. евро. Тогава отговорът Ви беше „Който намери къщата, да я вземе“. Имате ли нещо да добавите с оглед на видео материала, посочен по-горе?

Категорично това не е вярно. Няма какво повече да добавя и сега.

В публикация на в-к „Марица“ от 18.11.2013 г. четем: „Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Станко Йовчев“ /брат на Борислава Йовчева/. Познавате ли Борислава Йовчева и какви са или какви са били отношенията Ви с нея?

Не.

В интервю за сп. LOVEstyle от месец юни 2012 г. казвате: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. Борислава Йовчева ли визирате?

Не.

На страницата на „Биволъ“ във Фейсбук се задава въпросът: „Г-н Борисов, имате ли дете от госпожа Борислава Йовчева?“. Въпреки свръх деликатния характер на въпроса, искрен и убедителен отговор би пресякъл лавина от коментари по темата.

Не.

Как ще коментирате цитираните във видеото имена на хора и фирми? Каква информация имате за тях и какви са връзките ви с тях?

Фалшиви новини вече не коментирам. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото.

-------

В предаването "Евродикоф" тази вечер бизнесменът Александър Чаушев заяви, че показаната къща в Барселона във видеоклипа на Facebook групата "Да спрем разграбването на България" е негова.

Моя е собствеността, аз не го отричам, всичко е законно, по най-перфектния начин направено, регистрирано, заяви  Александър Чаушев, но категорично отказа да отговори дали манекенката Борислава Йовчева живее във въпросната къща.

Е, това не мога да го коментирам, това е личен въпрос, каза той.

Чаушев отказа да отговори колко е платил за къщата и откъде са парите: "Е, няма да ви отговоря на този въпрос, защото той е некоректен. Не се задават такива въпроси в цивилизованите общества за пари".

С "Лукойл" нямам нищо общо от 14 години, освен че участвам в едно спортно сдружение, което спонсорира баскетболния отбор - то е с идеална цел, в управителния му съвет съм, каза още бизнесменът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

11.07 2018 в 02:23

:))))))))))))
Ех, бановки, бановки ...
Навремето комунистите смятаха че ще са вечни, понеже всичко е тайно. Прозяпаха интернета, и загинаха.
Вие за кво се имате, изклесяци?:))