Тази вечер в 22 часа: Борисов отговаря на скандалното видео за къщата в Барселона

OFFNews 10 юли 2018 в 16:55 43819 6

Любопитен анонс за извънредно издание на предаването на Сашо Диков "ЕвродикоФ" по телевизия "Евроком" бе анонсиран за 22 часа тази вечер.

Подканата към зрителите гласи "Скандалното видео "Да спрем разграбването на България" - Какво отговори Бойко Борисов".

Въпросното видео е изключително любопитно. То има всички атрибути на задълбочено журналистическо разследване, изобилства от информация, уличаваща голям брой лица, намесено е и името на премиера на България. Проверката на фактите, водещи към къща в престижен квартал на Барселона за 3 милиона евро, която уж била собственост на Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева, обаче не е лека задача. Има и намек за височайше бащинство на 6-годишното дете на манекенката без нито ден трудов стаж.

Материалът няма упоменат автор, а видеото се появява в новосъздадена Фейсбук група "Да спрем разграбването на България", трупаща лавинообразно популярност в последните дни.

Днес следобед OFFNews, както и редица други медии, получиха голям брой документи от Испания и Кипър, които според неназования подател доказват всички твърдения в скандалното видео. В момента се опитваме да проверим достоверността им.

"С тези документи проследяваме произхода на парите, прехвърлени във фирмите на Мис Бикини 2006, Борислава Георгиева Йовчева в Барселона. В двете фирми, регистрирани на адреса на придобитата къща на ул. Францеск Ривалта 8, има активи за близо 5 млн. евро. И двете фирми нямат реална дейност. Интересното е кой осигурява тези пари? Вижте документите и всички корупционни връзки, които стоят зад тях!", пише в писмото, към което са приложени документите, получено от имейл адрес [email protected]

OFFNews не споделя скандалното видео с твърдото убеждение, че твърденията в него са изключително сериозни и би трябвало да бъдат категорично доказани, преди да бъдат тиражирани. Още повече, че подобен скандал има пълен потенциал да предизвика правителствена криза.

Всеки, който обаче иска да го види, може да го стори на страницата "Да спрем разграбването на България" във Фейсбук.

Какво отговори премиерът Борисов пред Сашо Диков вижте тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12696

7

Санд

11.07 2018 в 20:16

Стефане, къща има но не е ясно кой ще я получи. Може би Дикоф, защото клипът е анонимен.
А от телевизор нямаш нужда. Всичко е по нета.

23293

6

Стефан

11.07 2018 в 00:44

Добре де, последно има ли къща, или няма?
Нямам телевизор, кажете.

6162

5

red-army

10.07 2018 в 21:54

това няма да е първия пуч от чужда разведка. Дали са американци, руснаци, евреи, турци или китайци не знам. Повода или причината ще узнаем в ретроспектива.

2014-а пуча беше по повод забавянето на енергийните проекти на руската олигархия. Виждаме как Борисов е научил урока и сега потоци, АЕЦ и какво ли не е готов да направи, само да го оставят до държавната цицка да смуче......

Интересно какво е сгафил и пред кого.

Председателството свърши т.е. нещата са подредени да нямат лош ефект в ЕС. От друга страна Борисов само на приказки помага на руския бизнес. От трета страна американските централи......

предвид как плахо се действа с някакви деликатни приоми - филми, документи и т.н. май ще да са американците тоя път....руснаците нямаше да му цепят басма и толкова деликатно да го бутат......

11568

4

PetarD

10.07 2018 в 20:15

Че това новина ли е? Отдавна се знаеше за тази къща. Иначе герберските тролове същите като червените тролове.

11610

2

Prologue

10.07 2018 в 18:33

Защо зад групата във фейсбук не седят имена? Не за друго, поне това фейсбук няма как да скрие, но като влезнах във въпросната група и там където показва свързани връзки на първо място излезе Корнелия Нинова. Изнася се някаква новина, която ти показват някакви документи, коментира се две седмици и след това всичко по старо му. ОФФнюз от месеци престанах да ви следя, защото както повечето интернет медии се превърнахте в жълтини. Няма нищо лошо от такива новини, ама да има резултати, а не ШОК, изключително ексклузивно, САМО ТУК и никъде другаде, БОЙКО празнува 4-ти милиард..... Заприличали сме на пълна сапунка!

12021

1

bls

10.07 2018 в 17:51

"OFFNews не споделя скандалното видео с твърдото убеждение, че твърденията в него са изключително сериозни и би трябвало да бъдат категорично доказани, преди да бъдат тиражирани. Още повече, че подобен скандал има пълен потенциал да предизвика правителствена криза." - това е хубаво ОФФ-а, обаче защо ли нямате такава чувствителност, когато поствате какви ли не други новини за хора различни от премиера? Много сериозни твърдения са изговаряни и поствани от много хора .. и никой не се притеснява да ги споделя.
 
X

Да помогнем на украинските деца!