Quantcast

Борисов: Пенсионерите изядоха фискалния резерв

OFFNews Последна промяна на 12 април 2013 в 21:57 147745 58

Толкова демокрация, колкото има сега в България, никога не е имало, твърди Борисов
Толкова демокрация, колкото има сега в България, никога не е имало, твърди Борисов

Пенсионерите изядоха фискалния резерв, заяви Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив.

4 милиарда от фискалния резерв заминаха в увеличението на пенсиите. Елементарна е сметката, подчерта бившият премиер.

Ние няма да направим коалиция с БСП, ДПС и Атака. БСП сега обещават и говорят, но всичко ще направят в края на мандата, категоричен е председателят на ГЕРБ.

Според Борисов останалите партии в злобата си нямат какво друго да ни кажат, „защото виждат магистралите, построили сме поне три пъти повече от тях“.

Толкова демокрация, колкото има сега в България, никога не е имало, каза Борисов.

Станишев беше кукла на конци при Доган, сега иска да е кукловод, а Орешарски - да му е кукла, категоричен е Борисов. Те обаче не се готвят да управляват, тях ги е страх, допълни той.

Скъпоплатените пиари на Станишев го бяха посъветвали да направят и те откриване в "Арена Армеец", но после се отказаха. Това ли му е позитивната кампания на това момче, заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ– Пловдив Бойко Борисов.

----------------

На следващия ден Борисов се отметна от думите си. Обясненията му вижте тук: Бойко се отметна: Пенсиите вече са невинни, пак Станишев е виновен

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.03 2016 в 21:05

На Боко все някой му е виновен - Станишев/не го защитавам/,Волен,Меркел,времето/независимо дали вали или не/.
Сега пък пенсионерите. Той да е благодарен,че още има някой в скапаната си държавица и има на кой да хвърля вина

19.03 2016 в 08:03

Преди три дни неочаквано затвори врати цигарената фабрика в София. Никой освен Капитал не коментира това а фабриката внася в бюджета около един милиард лева годишно! Да частна е но и КТБ беше частна банка. Ама че един шофьор набил друг това е топ новината много важно 600души на улицата, милярд по-малко в бюджета някакви политици и олигарси си го мерят и си играят със съдбата на държавата мн. важно, сеир да има!

18.03 2016 в 22:55

Боко и да правиш масонския знак на Меркел си утрепка!

18.03 2016 в 18:47

Браво бе,започна се! Това предположих, че ще се случи преди известно време след банкрута на КТБ. Олигархичните кланове на ГЕРБ, ДПС-Пеевси , БСП и Костов откраднаха 12 милиарда лева от държавния бюджет въртящ се в КТБ и за да не ги връщат, банкрутираха банката. Сега няма пари за увеличение на пенсиите и заплатите, за лекарства на онкоболните, за поправяна на дупките по пътищата , за....
Сега Борисов започна да издава това положение ,но както винаги вината хвърли върху народа си и го направи него крадецът, а себе си и останалите олигарси прикри зад абреазурата.
Така е, като си избираме олигархия да ни управлява! Кажете, къде в коя страна в света има пример, че олигархията е работила за народа си, а не за своя джоб?
Крайно време е българския народ да започне да се бори срещу неолибералния капитализъм,чийто продукт е олигархията, така както се борят всички останали европейски народи!

18.03 2016 в 17:46

САМО ЕДИН ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОЗИ ЦИНИЗЪМ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЧЕ СА ИЗЯЛИ ПАРИТЕ.....ХЕЙ, ТИ СИ ПОЛУЧИЛ АМНЕЗИЯ...ИДИ НА ДОКТОР...НАЛИ НЕ СИ ЗАБРАВИЛ,ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ КРАДЕ 25 ГОДИНИ СА ГО СЪЗДАЛИ ДНЕШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ , ДО КАТО ТИ КРЕПЕШЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ....ШАПКАТА......ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И НАЙ МАЛКО ЗА ТЕЗИ ДУМИ ЖЕСТОКО ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ, ТОВА ГО КАЗВА ПЕНСИОНЕРКА , КОЯТО НЕ ТИ ДЪЛЖИ НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО ...ЗАПОМНИ И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ И ИСКАМ ТОГАВА ДА ТИ ДОЙДЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО...ТАКА ЩЕ ТЕ БОЛИ ПОВЕЧЕ.НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН.

18.03 2016 в 17:40

ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
• Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
• Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
• Счита, че е "специален" и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
• Изисква прекомерно възхищение.
• Има чувство за вродена правота.
• Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
• Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
• Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
• Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

18.03 2016 в 15:05

Ха-Ха-Ха! Какъв лъжец! Всичко което казва е нагла лъжа. Отивайте си и да ви няма повече бандити такива!

14.09 2014 в 20:14

Само АТАКА №11 нищо друго няма спасение.Ако АТАКА не вземе властта с България е свършено!!!Вие избирате или да живеете като истински българи или като предатели с чалмите на тиквите си !

13.09 2014 в 09:23

Бойко и Цецо да дойдат ...ще им намеря работа...По една мотика №6 да копат картофи....Цецо има голям читал и яко ще маха мотиката...пък бойко от Банкя и той ще я маха добре щото е бая тулуп станал... Накрая на работния ден ще им спретвам "набиване на крак на плаца"...за отскок.

13.09 2014 в 08:51

...а такива като Цецо от с.Шума /шопско / и Бойко от Банкя пък изядоха пенсиите...