Борисов към актива на ГЕРБ: Четвъртък или петък ще ни правят ''Костинброд''

OFFNews 19 май 2019 в 14:59 9349 8

Четвъртък и петък ще ни правят "Костинброд". Вариант някакъв такъв ще има! Лъжата, нали си я спомняте, пак същите кандидати са там, когато отидоха и казаха, че в Костинброд се правят фалшиви бюлетини, че има автобуси с двойни дъна. Помните ли? Чудовищна история, 100% лъжа, измама! Това се готвят да направят четвъртък или петък! Там ще гледат да ни ударят с някаква лъжа, да няма време да реагираме.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в обръщение към партийния актив на днешното "централно предизборно събитиe" на ГЕРБ в зала "Арена Армеец".

В Германия по шест минути ръкопляскат, обърна се той към публиката в залата, когато се качи на сцената.

Не бързайте да казвате "победители". Не за друго - като гледам справките, близо 500 000 автомобила ще излязат на 24 май. Направили сте, Вълчев, понеделник за учениците неучебен ден. Смятай: българите, вследствие на ниските доходи, колко ще има в София, иронизира Борисов.

Помолете се на хората да се върнат в неделя да гласуват, много хубави 4 дни, времето го дават - за съжаление - хубаво. Нека да направят този жест към нас, призова той актива на ГЕРБ.

За пръв път в историята България изнася повече за Германия, отколкото внася, и това е така, защото имаме трудолюбиви и висококвалифицирани работници, обърна се Борисов към кандидата на ЕНП за председател на новата ЕК Манфред Вебер, който е специален гост на събитието.

Лидерът на ГЕРБ твърди, че преди години Вебер не е харесвал България, но сега силно пропагандира за нея.

Ако не стане някоя грешка, надявам се да видите през следващите месеци още какви заводи ще се направят в България - такива с реална продукция, от каквато държавата има нужда, каза премиерът.

Той гарантира пред Манфред Вебер да продължи финансовата стабилност у нас, както и успешното опазване на външната граница на ЕС. И обеща българските евродепутати от ГЕРБ и СДС да бъдат дисциплинирани.

Борисов поиска от Вебер като "отлети там нависокото, да не забравя тази зала".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

8

Стефан

20.05 2019 в 02:26

Кротко бе, Мурджо!, кой ще ти прави Костинброд, и защо? Като ти сам си направи Цвинонио, мамката на нацията, калинките с разни имена?
И сам си призна, че даже "твоите магистрали" са работа на е-сето, и проектирани даже не от комунистите, а от римляните.
Бегай да риташ топка. С твоите пари - все ще успеете да направите пенсионерска група, може да влезете даже в А-група, като гледам кво могат другите.
Посвети се, с две думи.

6774

7

ЛАФЪРДИЕВ

19.05 2019 в 22:56

А!! Че вие вече го направихте Костинброда..
Да припомним - на парламентарните избори през 2017 г. право на глас имаха 6 810 341 души. За същата година Световната банка изчислява броя на всички българи на 7 075 990. Сега вече сме под 7 млн и по родната ни стъкмистика..
Забележете – вече броят на избирателите е почти равен на числеността на населението Т.е. вие, уважаеми българи, сте пълни наивници, защото в тая държава няма никакви деца. С новите данни на стъкмистиката и новородените бебета през тази година ще бъдат с право на глас..
В това време ЦИК са фали, че само със 140 хил. бюлетините за неделя били по-малко от ЕВРОИЗБОРИ 2014... Когато:
1. Брой на избирателите според избирателните списъци при предаването им на СИК 6543423
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителните страници (под чертата) на избирателните списъци в изборния ден 56176..
Т.Е. 2014 право на глас са имали 6,6 млн..
Броя на мъртвите души си е НЕПРОМЕНЕН..

20696

3

Новак

19.05 2019 в 17:32

Манфред Вебер да не е болен та ще отлети нависоко ?
Тиквочев нещо да не се е притеснил - не че иначе не дрънка глупости,но това с ваканцията на децата и хубавото време си е чиста тъпотия.

10952

2

Мойри

19.05 2019 в 16:28

Да си спомним как той казва нещо подобно преди всички избори: или ще е а ла Костинброд, или доган ще го е поръчал. Не че БСП са алтернатива.

17156

1

aviatora

19.05 2019 в 16:04

Мутро, много отдавна трябваше да си на мястото на Ивачева и да приказваш лъжите си от затвора.