Quantcast

Борисов: Каква е Нинова, че ще ми поставя ултиматум?

OFFNews - Бургас Последна промяна на 15 юли 2016 в 11:37 11878 5

Снимка БГНЕС

Ако президентската власт имаше повече отговорности, щях да се кандидатирам за президент. Това каза в Бургас премиерът Бойко Борисов. Относно отправения ултиматум от Корнелия Нинова, в който тя даде 48 часа на Борисов да обяви кандидатурата си, той отговори:

Тя каква е да ми дава ултиматум? Тя самата се смееше. Аз, мисля, че това го гледах по „Господари на ефира“ или друго е било? Те журналистите… И тя се смееше като го говореше това, аз мислех, че някаква шега си прави. На мен жена не ми е давала ултиматум или, ако си го е позволила, отдавна не е в живота ми“, каза Борисов.

Той поясни, че е поел и ангажимент към коалиционните партньори:

Как да кажа сега на Ненчев – дотука бях, аз отивам да ставам президент. А пък вие – в тоя свят, размирен, се бийте и се разправяйте. Какво да кажа на моите колеги? Щото там е, безспорно, по-комфортно, по-леко, представително. Тука е всеки ден, виждате, по дадена тема – от бариера на Созопол до „ще купите ли кораби с Ненчев“. Аз бих го приел като дезертьорство“, добави Борисов.

Той добави, че подобна негова стъпка няма да е честна и към хората, които „в този труден свят, са ми дали доверие“. А за номинацията на ГЕРБ поясни:

Гледам своята къщичка. Давал съм пример и като треньор: никога не съм гледал загрявките или подготовките на другите отбори. Имам моя си отбор. А моят отбор е готов. И сега мога да го кажа. Може да съм го взел и да репетира“, добави Борисов.

За евентуални рокади в кабинета, той добави, че президентският вот е един вид вот на доверие и след него ще се обмислят корекции. Ако управляващите партии не се представят добре на изборите, ще се върви в посока предсрочен вот.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16374

5

Стринка Минка

15.07 2016 в 16:44

На мен жена не ми е давала ултиматум или, ако си го е позволила, отдавна не е в живота ми“

Това ще да значи ли, че Нинова няма шанс да пристане на Борисов?

8884

3

Nimart

15.07 2016 в 15:15

Разговор между мутри...

8779

2

Немец

15.07 2016 в 12:24

Празни мисли на един празен човек....

8301

1

nali

15.07 2016 в 11:59

Тая не заслужава дори да бъде споменавана.
Тоя също!