Борисов: ГЕРБ ще влезе в залата и ще гласува против кабинета на ИТН (видео)

Лъжа е, че служебното правителство е увеличило приходите, отсече бившият премиер

OFFNews 02 август 2021 в 19:30 5653 3

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре Изпълнителната комисия на партията и ще бъде взето решение предлаганият от "Има такъв народ" кабинет да не бъде подкрепен. Депутатите ще влязат в пленарната зала за вота и ще гласуват "против". ГЕРБ няма да участва "в каквото и да било". 

Това обяви Борисов чрез включване във фейсбук от софийското село Губеш, където нагледа ремонта на къщите, пострадали от ураганен вятър.

Той обясни, че е загубил и последната илюзия, че партиите могат да се разберат, а ГЕРБ няма да участва, защото после ще ги обвинят за сриването на държавата. 

"ГЕРБ искаме да сме различни от ДПС, БСП, ИТН, ДБ, "Изправи се БГ! Ние идваме". Показваме и чакаме. Ако народът ни иска да помагаме, ще помагаме с каквото можем, както и досега. Ние оценки за избирателите не даваме", заяви бившият премиер.  

Под прицела му, както обикновено, влязоха президентът Румен Радев - "кръстникът на това правителство" и служебния кабинет.

"Лъжа е, че служебното правителството е увеличило приходите. Те в момента спират ДДС-то, не изплащат на компаниите. На пръв поглед изглежда, че държавата има пари, а всъщност това са чуждите пари, които в последствие ще ги изплащат. С една дума те се оказват много мошеници. Измамници. И с всяко свое действие точно това правят. Днес Кирил (Петков) казал, че спрял финансовите потоци към ГЕРБ и т.н. При нас никога не е имало потоци. Никога! Провалът на служебното правителство е страховит", отсече Борисов.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3040

1

Любомир Димитров

02.08 2021 в 20:27

Уф, тоя пак си сменя позицията !!!
Колко ли пъти още ще се отмята до датата на гласуването !!!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика