Борисов: 50 хил. се събрали на Бузлуджа? Ами те са толкова - страшна мощ! Нека си хапнат, те обичат

Три пъти поднасях властта на БСП и какво? На 6 месеца - избори. Това ли иска държавата, пита премиерът

OFFNews 28 юли 2018 в 15:39 7302 2

Превъзходство пред опонентите си от БСП демонстрира днес премиерът Бойко Борисов, който използва откриването на 23 санирани сгради в Нови пазар, за да подчертае колко добре е при ГЕРБ и колко зле е било при БСП.

Ако всяко правителство си вършеше работата, сега нямаше да има нужда да правим по три сгради наведнъж - поде премиерът и се похвали, че вече имало кметове, които "слагат снимки на това, което е било и на това, което сме направили". Така спокойно можело да се покаже разликата в управлението.

Самият той припомни, че знае "какво е да си кмет, когато управлява БСП" и даде за пример кризата с боклука в София и коментира, че социалистите "много злини са направили на България за тези десетилетия, но да не им разваляме празника".

Той коментира събирането на 50 хил. души на събора на БСП на Бузлуджа с думите: "50 000? Не думай... Ами те са толкова. Страшна мощ. Нека си хапнат, да си пийнат, те обичат… Не бива да се харчи енергия."

Три пъти им (на БСП - бел. ред.) поднасях властта и какво? На шест месеца правим избори. Това ли иска държавата и това ли се очаква, попита още Борисов.

В Нови пазар той заяви още, че за последните няколко години в града са влезли над 20 милиона лева. Премиерът увери, че знае проектите във всяко едно място и че правителството полага усилия за всеки български град.

В Нови пазар са санирани 20 многофамилни жилищни сгради и 3 обществени - полицията, пожарната и сградата на общината. Финансирането - 15 450 885 лева, е отпуснато от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради и Оперативна програма „Региони в растеж“. След изпълнението на проектите 30% от населението на Нови пазар живее в санирани жилища.

Сградите на полицията и пожарната са с поставена топлоизолация, нова отоплителна система, осветление и дограма. Допълнително е извършено и конструктивно укрепване, подменени са ВиК и ел. системите. 

Пожарната служба в град Нови пазар обслужва територията на две общини – Нови пазар и Каспичан, като осигурява пожарната безопасност в 27 населени места. На територията, обслужвана от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Нови пазар, са разположени близо 13 000 хектара гори, важни пътни артерии, както и националните археологически и исторически резервати Плиска и Мадара.

Снимки: МС

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

2

XR4

28.07 2018 в 21:06

Той коментира събирането на 50 хил. души на събора на БСП на Бузлуджа с думите: "50 000? Не думай... Ами те са толкова. Страшна мощ. Нека си хапнат, да си пийнат, те обичат… Не бива да се харчи енергия."

По-смотаната версия на Тато на моменти има страшни попадения...:))))
 
X

Да помогнем на украинските деца!