Бареков може да се уреди с депутат - Йончев от Коалиция за България

OFFNews 26 януари 2014 в 15:04 3837 7

Румен Йончев, депутат от КБ.
Румен Йончев, депутат от КБ.

"Моето участие в парламентарната група на Коалиция за България ще бъде решено от Земеделския народен съюз и това решение все още не е взето. Не е тайна, че най – старата партия "Земеделски народен съюз" и най – новата имат общ проект за участие в европейските избори. В това не виждам нищо лошо".

Това обяви в интервю за БНР , каза депутатът от "Коалиция за България" Румен Йончев, който взе участие в Учредителния конгрес на партия "България без цензура" на Николай Бареков в събота.

Нали не мислите, че народните представители са заложници в определени формации. Нашата причина да подкрепим "Коалиция за България" беше да премахнем управлението на Бойко Борисов и мисля, че в това отношение сме почти успели.

Оттук нататък пред България стоят нови перспективи и ние ще ги предложим съвсем скоро с това наше коалиционно споразумение. Все по–ярка става липсата на политически център и това го показват гласуванията в зала, коментира Йончев.

Той стана популярен наскоро с факта, че е бил част от депутатската делегация в Тайван по време на зимната ваканция на парламента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови