Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бареков даде заявка за мястото на ДПС във властта

OFFNews 02 юни 2014 в 14:23 4763 23

Николай Бареков

"Обръщаме се към всички български партии в България - да направим алианс за изваждането на ДПС поне за два мандата от властта".

Това обяви новият политик и лидер на България без цензура ББЦ Николай Бареков. За лидера на този алианс той предлага себе си и има 6 условия за присъединяване на други партии към него.

Изискванията са да се формира професионална администрация в държавата и да се прекрати рекетът над бизнеса, спирането на грабежа в Митниците и връщането на социалните функции на държавата, битката с демографската криза и изваждането на ДПС от властта.

На новата политическа карта на България „България без цензура” заема мястото на ДПС, обяви още Бареков.

Според него, ако всички избиратели с право на глас бяха задължени да гласуват на извънредни парламентарни избори, в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС и ББЦ. „Няма друго, другото не съществува. Това е днешната политическа карта на България – четири партии”, уточни новият политик.

По думите му Реформаторският блок би събрал 2% от гласовете, а АБВ, „Атака” и НФСБ – по 1%.

„От тези четири партии ние сме единствените в центъра, които могат да бъдат проводник на национален консенсус, що се отнася до решаването на насъщните проблеми пред българския народ”, каза още Бареков.

След като поиска сградата на СДС на "Раковски" 134, той се прицели и в сградата на НДСВ - сега иска нея.

Бареков вижда ДПС като основен виновник за резултатите на всички партии на отминалите избори за ЕВропарламент: „Срива на БСП е ДПС, немощта на г-н Първанов е, че той раздаваше мандатите на г-н Доган, „Атака” се срина, защото се продаде на ДПС в парламента, а ГЕРБ пи кафе с Лютви Местан и сложи върху себе си мнението, че е възможно да се постигне коалиция с ДПС и това доведе до загуба от над 200 хил. гласове на ГЕРБ на тези избори”, заяви лидера на ББЦ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews