Бареков: Орешарски, не закачай фризьорките и козметичките

OFFNews 01 юни 2014 в 22:36 12778 14

Снимка Сергей Антонов

Искам да предупредя Орешарски да не закача фризьорките и козметичките, защото разбирам, че както Станишев си мие ръцете с Орешарски, така Орешарски си мие ръцете с фризьорките и козметичките, които щял да започне да проверява като част от сивата икономика.

Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Обяснявам специално за Орешарски, че козметичките и фризьорките не са виновни, че вече хората нямат и 5 лева, за да се подстрижат, тъй като са докарани до просяшка тояга от това правителство, коментира Бареков.

Недостойно е Станишев да си измива ръцете с министрите от жалкото правителство. Тези министри, начело с Орешарски, когото аз уважавам като икономист, трябва да осъзнаят, че са превърнати в опитни мишки от Сергей Станишев, а Орешарски е превърнат в експерименталното куче Лайка и вкупом са пратени в Космоса със стара съветска апаратура, посочи Бареков.

Той заключи, че "ако министрите не подадат оставки до дни, със сигурност няма да могат да се приземят и ще си останат завинаги в открития Космос".

Станишев трябва да си подаде оставката незабавно и да остави неговата партия, която е достатъчно демократична да си избере ръководството. Вместо това, той стои като една тапа, но не от шампанско, а от вкиснато червено вино, псевдочервено, оцет, добави Бареков.

Николай Бареков твърди, че започва преговори с ЕНП, либералите и консерваторите. Във вторник лидерът на „България без цензура“ щял да пътува за Брюксел, за да разговаря с лидерите на трите партии.

Ще искам зам.-председателско място за наш евродепутат в партията, която изберем, както и зам.-председателско място за мен в някоя от ключовите еврокомисии, обяви Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!