Quantcast

Авери на Петното: Бойко ни даде 12 хил. лв. да нахлуем в парламента

Нели Чолашка Последна промяна на 08 април 2014 в 12:57 2349 15

Петното и Йордан Бонев на среща с премиера Пламен Орешарски в Гранитната зала на Министерския съвет.

Анкетната комисия, която трябваше да разследва внезапното напускане на Христо Бисеров от ДПС от всички постове, както и с евентуалната среща на Бисер Миланов-Петното с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов продължава да се занимава само с Петното и неговите авери.

На днешното заседание, на което отново бяха поканени Бисеров и Борисов, но очаквано не се появиха, се явиха само братята Йордан и Цветан Боневи и Марио Генчев, близки с Миланов.

Преди две седмици пред комисията се яви под конвой Петното. Той беше задържан по нареждане на главния прокурор Сотир Цацаров.

На Миланов не му беше разрешено да дава изявления пред медиите, а в края на заседанието председателката на комисията Сияна Фудулова от БСП не много уверено разказа, че Петното споделил, че летните протести от миналата година са били платени, но не се зная от кого.

По-късно в кулоарите на парламента беше изпратена да обясни, че Петното споделил, че ГЕРБ са плащали за протестите.

На днешното заседание Йордан Бонев отново потвърдил за срещу между Бисер Миланов и Бойко Борисов, на която той лично присъствал.

"Миланов ми каза да пиша на Бойко Борисов във Фейсбук. Тази хронология е публикувана в интернет, от което получавам отговор от Бойко Борисов – напиши си телефонния номер. Получавам телефонно обаждане, в което Борисов казва: елате да пием кафе в Банкя. На другия ден аз, Бисер Миланов, Деян Стефанов и Марио Генчев отиваме. Аз и Бисер Миланов влязохме в къщата в Банкя.

Среща между мен, Бойко Борисов и Бисер Миланов е имало. Тя продължи три часа. На тази среща беше казано да организираме протест. Предстоеше вот на недоверие към кабинета. На този вот трябваше да пуснем уведомление, че ще правим протест и под формата на движение „Свобода” да бъде запълнено с членове на ГЕРБ.

Планът беше – когато излезем на протест, да се сформират групи, които да предизвикат сблъсък с органите на реда с цел радикализиране, с което да се свали кабинетът. Ако го изпълним, ни беше обещана паричната сума от 500 000 лева и да заместим „Атака” в парламента”, обясни Бонев.

"За това нещо получихме капаро от 12 000 лева с цел да се обиколят структурите ни в България и да се активират техните председатели. На 27 декември в бар Циганина в град Русе подчинен на Пламен Нунев, за който е известно, че е купувал гласове, получава заповед да донесе на Бисер Миланов тези 12 000 лева", уточни той.

Анкетната комисия беше сформирана по идея на ГЕРБ, за да се разследва казуса "Бисеров", но по идея на ДПС тя беше направена 2 в 1: Бисеров и срещата на Борисов с Петното.

Досега комисията не се е занимавал с внезапното оттегляне на Христо Бисеров. Представителите на ГЕРБ я напуснаха още в началото, защото стана ясно, че тя ще се занимава само със срещите на техния лидер.

Борисов обяви, че няма да се яви пред тази комисия и попита защо не викат премиера Пламен Орешарски, който се срещна с Петното в рамките на разговори с неправителствени организации, които подкрепят правителството.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.04 2014 в 20:09

sdg -твоят бОйко е по-чист от момина сълза.За последните избори ,той не е плащал на циганите да ги возят безплатно до Варна да гласуват.За общонационалното събрание на ГЕрб ,не е плащал на автобуси да возят хора от селата от Пиринско ,да видят София и да ги води на събрание да пълнят зала "Арена Армеец".Той никога ,ама никога не е водил с автобуси разни хора от провинцията да дойдат на протестите ,а те самите не знаят срещу кого протестират,ама нали е безплатно,защо да не видят Столицата?И още има ама ми омръзна да ви отговарям на глупостите за бОко.

08.04 2014 в 19:39

Току що стана ясно в интервю на БТВ и НОВА,че ПЕТНОТО е вземал пари само от Бюрека,и то на няклко пъти по 10 бона и един 20 бонки.Я сега да видим кой е плащал,а кой набеждават?!?!?!

08.04 2014 в 19:39

Току що стана ясно в интервю на БТВ и НОВА,че ПЕТНОТО е вземал пари само от Бюрека,и то на няклко пъти по 10 бона и един 20 бонки.Я сега да видим кой е плащал,а кой набеждават?!?!?!

08.04 2014 в 18:37

Това са на Тиквоча хората. Платени лумпени. Цялата му работа е такава мърлява и полукриминална.

08.04 2014 в 14:57

№ 10 -да не би да искаш да ни убеждаваш ,че бОко и цВъко и създадената партия от ДС -ГЕрб са онази опозиция от която има нужда политиката в България?ДС осъществи успешно проекта си -създаде най-фалшивото дясно чрез ГЕрб,за да контролира политиката в България.

08.04 2014 в 14:48

мдам
контрапротестиращите (протестиращи за правителство) са получавали пари от опозицията
а от подслушванията на цецко само излизат компромати за него и боко

комуноидите сигурно мислят мат'ряла за много тъп

не ме и учудва след като всички забравиха как заграбиха спестяванията на хората и ги раздадоха на техните момчета

08.04 2014 в 14:36

Птното и неговите авери са пълни боклуци и за много пари са готови на всякаква гадост.Но наш бОйко и той е готов на всякаква гадост ,само и само пак да си ритка "мачлето" и така да управлява лековерните маймунчета още един мандат...що не..не е луд ,който яде баницата...

08.04 2014 в 14:29

А Бюрека колко рубли ви наброи за идиотиите, които ръсите и вършите ?

08.04 2014 в 14:29

Цяла България видя чии е петното, и кой му плаща. Даже и репортажи по телевизията имаше, че е човек на бюрека.
Цяла България видя, че този криминален тип беше употребен в подкрепа на орешарското правителство(даже и се срещна с него на официална среща - криминален тип на среща с премиера?!?!?!). И в крайна сметка пропагандната машина на комунягите да излиза с такава история...
Що не си го заврете цялото петно някъде, и да помислите да съчините друг по смислен сценарии? С този сте за наградата "Златната Малинка". :)

08.04 2014 в 14:26

На Йордан Бонев сърпа и чукчето са му изписани на челото - кого ще заблуди този станишевец?!